ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З тонкощами податкового законодавства допоможе розібратися електронний сервіс «зір»

Дата: 22.12.2015 11:08
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ радить платникам користуватися загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом Державної фіскальної служби України «ЗІР». Вказаний електронний сервіс дозволяє користувачам здійснювати пошук інформації по певному податку, напрямку діяльності тощо.

У розділі «Запитання - відповіді» розміщено відповіді на питання щодо оподатковування, митної справи, єдиного внеску на загальнообов'язкове соціальне страхування та діяльності акредитованого центру сертифікації ключів.

Розділ «Письмові консультації» містить витяги з письмових консультацій, наданих на типові звернення суб'єктів господарювання й громадян.

У розділі «Останні зміни в законодавстві» можна ознайомитись з законодавчими актами.

Розділ «Актуальні запитання» надає можливість користувачам ресурсу переглядати 10 найактуальніших запитань, з якими платники податків найчастіше звертались до Контакт-центру за попередній день та відповіді на них.

Для надання пропозицій і зауважень щодо роботи ресурсу пропонується використати «Форму зворотного зв'язку» (Про ресурс - Форма зворотного зв'язку – текст повідомлення).

Ознайомитися з функціональними можливостями загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу та скористатися ним можна на офіційному порталі територіальних органів ДФС України (http://sfs.gov.ua) розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь