ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З В Е Р Н Е Н Н Я Тульчинської районної державної адміністрації та районної ради до жителів Тульчинського району

Дата: 24.07.2015 16:51
Кількість переглядів: 266

Внаслідок агресії російсько-сепаратистських найманців незалежність та територіальна цілісність нашої держави в смертельній небезпеці. На передових рубежах захисту Батьківщини стоять наші сини, доньки, брати, друзі, сусіди, які зі зброєю в руках виборюють європейське майбутнє для всіх нас і прийдешніх поколінь.
На Тульчинщині, як і в інших куточках нашої держави, триває 6 черга часткової мобілізації, завдання якої полягає у забезпеченні повної ротації військовослужбовців, призваних у ході третьої хвилі мобілізації та підтримці Збройних Сил України на високому рівні бойової готовності.
Більшість громадян району виявляють патріотизм і готові з честю та гідністю виконати свій конституційний обов’язок - захищати Вітчизну, незалежність та територіальну цілісність України.
Під час 6-ї черги часткової мобілізації до навчальних центрів, полігонів, курсів перепідготовки із Вінниччини вже відправлено більше 60 військовозобов’язаних, які добровільно прибули у військовий комісаріат та виявили бажання захищати нашу Вітчизну від агресора. Але, на жаль, є й прикрі непоодинокі випадки ухиляння від призову по мобілізації і навіть втечі з прийомних пунктів навчальних центрів.
Яскравим прикладом для тих чоловіків, які у будь-який спосіб ухиляються від призову при мобілізації, проходження медичної комісії, може послужити призов юних дівчат, наших землячок.
Молода, тендітна дівчина Стогній Ірина Володимирівна з села Крищинці, яка добровільно виявила бажання бути мобілізованою до Збройних Сил України, на даний час вже проходить підготовку в одному із навчальних центрів. Світлана Швець, медична сестра, що родом з Суворовського, вже майже рік виконує свій обов’язок перед державою та клятву Гіппократа – рятує життя та здоров’я наших бійців. Кожен зі справжніх чоловіків, читаючи ці рядки, має замислитись, адже покликання жінки – бути матір’ю та берегинею сімейного вогнища, а покликання чоловіка – захищати рідну землю.
Безумовно, мужній вчинок сільського голови Остапчука Вадима Володимировича, який добровольцем пішов захищати рідну землю влітку минулого року, для земляків з Печери є яскравим прикладом для наслідування. На даний час з Печерської територіальної громади мобілізовано 28 чоловік. Не відстають і інші місцеві ради.
Ми пишаємося нашим самовідданим земляком-захисником сержантом Кузем Сергієм Анатолійовичем з с. Дранки, який під час мобілізації вирішив продовжити військову службу у Збройних Силах України за контрактом. Честь і хвала таким чоловікам! Дякуємо родині Сергія Анатолійовича за розуміння й підтримку його вибору.
Не забуваймо, що захист Вітчизни завжди був, є і буде почесним обов’язком чоловіків, які у всі часи вирізнялися мужністю, відвагою та сміливістю.
Наголошуємо, що 6 черга часткової мобілізації необхідна нашим Збройним Силам для заміни тих військовослужбовців, які вже рік і більше забезпечують всім нам мирне життя.
У важкий для Батьківщини час війни, як ніколи необхідна висока свідомість та чітка громадянська позиція кожного із нас. І тільки при такому підході ми зможемо спільно, всією громадою, відстояти наш європейський вибір, створити процвітаючу, незалежну, успішну державу.
Смерті та каліцтва наших співвітчизників-героїв не є даремними, ми повинні захистити Україну, наших дітей, майбутнє.
Українській державі, нашим славним збройним силам надають вагому підтримку уряди багатьох країн, неурядові організації, волонтери, але очистити нашу святу землю від підступного агресора маємо ми самі, наш героїчний Український народ. Іншого не дано. І нехай допоможе нам Бог!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь