ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За 11 місяців 2013 року до бюджету Пенсійного фонду України у Вінницькій області надійшло 3 550,8 млн. грн.власних надходжень

Дата: 27.12.2013 08:38
Кількість переглядів: 326

За 11 місяців 2013 року до бюджету Пенсійного фонду України в нашій області надійшло власних надходжень 3 550,8 млн. грн., що на 138 млн. грн. більше аналогічного періоду минулого року. Крім того, за рахунок сплати додаткових ставок мобілізовано 38 млн. грн. В результаті посилення по всіх напрямках роботи з боржниками, в області вдалось досягти певних результатів з погашення заборгованості по страхових внесках, пільгових пенсіях та інших платежах до Пенсійного фонду.
Зокрема, заборгованість економічно-активних підприємств зменшилась протягом 11 місяців 2013 року на 3,3 млн. грн., або на 26,1%. На 5,6 млн. грн. зменшилась заборгованість перед Пенсійним фондом України зі сплати єдиного соціального внеску в частині завершення органами Пенсійного фонду України процедури його адміністрування, які з 01.10.2013 року перейшли до органів Міндоходів у зв’язку зі змінами в чинному законодавстві.
Вся заборгованість стовідсотково опрацьована в судовому порядку.
Разом з тим, особливо неприємно констатувати існування заборгованості по підприємствах комунальної форми власності, які заборгували до Пенсійного фонду 2 788,9 тис. грн. Варто зазначити що за 11 місяців поточного року заборгованість комунальних підприємств зменшилась на 625,4 тис. грн.
Станом на 1 грудня 2013 року в області перебуває на обліку 511 тисяч пенсіонерів. Виплата пенсійних коштів проводиться у встановленні законодавством строки, обов’язково з передбаченими змінами і перерахунками.
Загальний обсяг видатків на виплату пенсій в листопаді місяці становив 684 млн. грн. Виплату пенсійних коштів проведено у передбачені терміни. Останні перерахування на вкладні рахунки пенсіонерів в банках в листопаді місяці проведено 26 числа.
Після проведених перерахунків пенсійних виплат у зв’язку із збільшенням прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян до 949 грн. з 01 грудня 2013 року потреба на виплату пенсій збільшилась на 21,7 млн. грн. і становить 705,5 млн. грн. Середній розмір пенсій в області в порівняні з груднем минулого року зріс на 6,8% і становить 1305,60 грн.
З 1 грудня перераховано 460 тисяч пенсійних виплат, що становить 90% всіх пенсійних справ. Середній розмір підвищення пенсій становить 49 грн.
На даний час вище прожиткового мінімуму одержують 97% пенсіонерів із загального числа.

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду
України у Вінницькій області

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь