ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За 2016 рік від мешканців Тульчинщини до бюджетів країни надійшло майже 213 млн. гривень

Дата: 26.01.2017 12:02
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

Керівник Тульчинського відділення Немирівської об»єднаної податкової інспекції Віталій Чуба проінформував, що протягом 2016 року від платників району надійшло 212,9 млн. грн. платежів до бюджетів усіх рівнів, що на 33,7 млн. грн. більше ніж за минулий рік.

«Дякуємо усім сумлінним платникам податків нашого району за громадянську позицію та свідоме ставлення до сплати податків. Адже стале наповнення бюджетів – головна складова економічної стабільності», - відзначає посадовець.

Приємно відзначити й стабільне надходження платежів до місцевих бюджетів, які спрямовуються на реалізацію соціальних програм та розвиток інфраструктури регіону. Місцеві бюджети району за 2016 рік отримали майже 128 млн.. гривень податків. Значним платежем у дохідній частині району є податок на доходи фізичних осіб, який склав 70,4 мільйони гривень. Крім того, в місцеву казну надійшло: плати за землю в сумі 13,6 млн. грн., єдиного податку – 19,8 млн. грн., екологічного податку 13,9 млн. грн. Суттєво наповнив бюджетні кошики місцевих громад і акцизний податок з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, сплачена сума якого склала майже 10 мільйонів гривень. Темпи росту набирає сплата податку за нерухоме майно , протягом 2016 року спрямовано майже 510 тисяч гривень.

Протягом дванадцяти місяців 2016 року мешканці району спрямували до бюджету 74,6 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

« Сподіваюсь, що й надалі ми витримаємо набраний темп та зможемо здійснити заплановані зміни та реформи.», - наголосив очільник податкової служби району Віталій Чуба.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь