ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За алкогольні, тютюнові та спиртові ліцензії вінницький бізнес сплатив до бюджету понад 9 млн. грн.

Дата: 25.07.2014 14:45
Кількість переглядів: 265

Зокрема, за словами в.о. начальника ГУ Міндоходів у Вінницькій області Мирослав Продана, за шість місяців 2014 року від ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами надійшло 7 млн. 567,3 тис. грн. Ліцензії на оптову торгівлю цими ж товарами обійшлись у 1 млн. 500,34 тис. грн. За ліцензії для виробництва спирту та алкогольних напоїв було внесено 3,99 тис. грн.
Загалом впродовж січня-червня 2014 року, додає високопосадовець, було видано 3666 ліцензій. З них на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 1918, тютюновими виробами – 1748.
Мали місце і факти припинення торгівельної діяльності суб’єктів господарювання у сфері обігу алкоголю і тютюну шляхом анулювання 365 відповідних ліцензій. Зокрема, на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 165 і тютюновими виробами - 200.
Підсумовуючи сказане, очільник обласних Міндоходівців Мирослав Продан нагадує, що наразі службою розроблено низку заходів, спрямованих на легалізацію підпільного ринку алкоголю та залученні до оподаткування так званих „тіньових коштів”. Тут робота ведеться у двох напрямках: знищується нелегальне виробництво та триває відвертий і плідний діалог з легальними виробниками.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь