ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

За результатами впровадження урядової програми «Доступні ліки» Вінницька область входить до трійки лідерів по Україні

Дата: 07.08.2017 12:34
Кількість переглядів: 280

Про це сьогодні під час щопонеділкової апаратної наради в обласній державній адміністрації повідомила директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Людмила Грабович.

Посадовець нагадала, що дія програми, яка стартувала з 1 квітня 2017 року, поширюється на ліки від серцево-судинних захворювань, цукрового діабету ІІ типу та бронхіальної астми. Відтак відзначила, що за результатами впровадження проекту з реімбурсації Вінницька область стабільно входить до трійки лідерів поряд із Запорізькою та Харківською областями.

Людмила Грабович повідомила : «Станом на 4 серпня 2017 року в області за програмою «Доступні ліки» виписано більше 300 тис. та вже отоварено 264 тис. 663 рецепти. Найкраще спрацювали в Іллінецькому , Гайсинському, Муровано-Куриловецькому, Могилів-Подільському, Томашпільському районах. Представники Департаменту побували у восьми районах,де справи з реімбурсацією не дуже успішні. Нами здійснено перерозподіл коштів. На сьогодні в області залишилось 200 тисяч вільних коштів, які також підлягатимуть перерозподілу».

За інформацією директора Департаменту охорони здоров’я ОДА, станом на 4 серпня, в аптеках області на закупку інсулінів відпущено 11тис. 287 рецептів на суму 4 млн.631 тис.751 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь