ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Загальні збори громадян Холодівської територіальної громади

Дата: 02.03.2015 16:41
Кількість переглядів: 295

2 березня 2015 року в Холодівському сільському будинку культури відбулись загальні збори громадян, в яких взяли участь голова райдержадміністрації Микола Підболячний, депутат районної ради Михайло Панич. Перед початком зборів присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять воїнів, які загинули в ході проведення АТО.

Далі зі звітом про проведену роботу за 2014 рік та плани на 2015 рік виступив Холодівський сільський голова Юрій Деркач. Сільський голова доповів, що небайдужі холодівчани зібрали на потреби наших воїнів понад 18 тисяч гривень, а також продукти харчування і теплі речі. Ю.Деркач детально зупинився на використанні за звітний період бюджетних коштів, закликав земляків до активнішої співпраці у розв’язанні місцевих проблем. Учасники зборів запитували сільського голову про відновлення роботи листоноші, ремонт доріг, екологічну обстановку на прилеглих територіях, необхідність ефективного використання земель, розпорядником яких є сільська рада, благоустрій населеного пункту, користування водними орендованими об’єктами.

Звітував про проведену роботу щодо протидії такому негативному явищу, як самогоноваріння, дільничний інспектор міліції Віталій Синенький.

На зібранні виступив та відповів на запитання присутніх голова райдержадміністрації М.Підболячний. Насамперед, керівник району подякував жителям с. Холодівки за суттєву підтримку наших військовослужбовців в зоні проведення АТО, повідомив громаді про призначення Президентом України П.Порошенком нового голови облдержадміністрації – Валерія Коровія, розповів про соціально-економічний розвиток району на сучасному етапі. Депутат районної ради М.Панич, сільський голова Ю.Деркач звернулись до голови райдержадміністрації М.Підболячного щодо сприяння у вирішенні екологічних проблем громади, пов’язаних з будівництвом і експлуатацією виробничих потужностей підприємства ПАТ «Вінницький птахокомбінат», працевлаштуванні мешканців с. Холодівки на це підприємство, безперешкодної можливості торгувати вирощеною сільгосппродукцією на ринках м. Тульчина на що М.Підболячний запропонував сільському голові разом з місцевими депутатами узагальнити проблемні питання життєдіяльності територіальної громади у відповідному письмовому зверненні для подальшого розгляду та ефективного реагування. Учасників зібрання непокоїть в першу чергу війна на сході нашої країни, нестабільність національної валюти, ріст цін на товари першої необхідності та послуги ЖКГ, заморожування заробітної плати та пенсії, неналежне ставлення до звернень людей окремих чиновників. М.Підболячний закликав всіх жителів громади до консолідації та співпраці, готовності адекватно діяти в надзвичайних ситуаціях, ефективної роботи в умовах запровадження законопроекту про добровільне об’єднання територіальних громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь