ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захід в Тарасівській загальноосвітній школі на тему «Насилля в дитячому середовищі»

Дата: 04.10.2018 15:59
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

3 жовтня 2018р. фахівцем із соціальної роботи Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведений захід в Тарасівській загальноосвітній школі на тему «Насилля в дитячому середовищі», та особливо обговорено один із його видів – булінг. До заходу залучені діти 7-9 класів.
Булінг – це цькування однієї дитини іншою, агресивне переслідування, яке часто поширене в школах. Випадки насильства серед учнів стають дедалі помітнішими. Жертвою цькування може стати абсолютно будь-яка дитина, не дивлячись на те, якою б сильною або здібною вона не була б. Однак найчастіше жертвами стають ті, хто найбільше виділяється (нестандартно одягнений, дивно поводиться, неохайний, носить окуляри). Також потенційними жертвами можуть стати ті, хто швидко втрачає самоконтроль, легко піддається емоціям.
Булерами ж найчастіше стають ті, хто ростуть без заборон та авторитету батьків, але в той же час їм не вистачає уваги і поваги дорослих. Це ті, хто самостверджується за рахунок інших людей, доводить власну перевагу.
За останні кілька місяців близько 67% дітей в Україні віком від 11 до 17 років стикалися з проблемою цькування. І 48% з них нікому про це не розповідали.
Варто пам’ятати, що не можна закривати очі навіть на найменший прояв цькування, адже розібратися з ситуацією можна лише спільними зусиллями і тільки, якщо вчасно звернути на неї увагу!!!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь