ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заключний етап в проведені виїзних прийомів громадян

Дата: 08.11.2017 08:21
Кількість переглядів: 260

Минулий тиждень був завершальним у проведенні виїзних прийомів громадян за місцем проживання у населених пунктах району.
В Сільницькій громаді групою учасників антитерористичної операції було піднято досить гостре питання, що стосується надання земельних ділянок та проблем, які виникають в процесі підготовки документів, опрацювання у відповідних інстанціях та отримання права користування. За результатами обговорення проблеми, Миколою Підболячним дано доручення посадовцям щодо врегулювання ситуації з виділення земельних ділянок відповідно до вимог чинного законодавства.
Досить актуальною відбулася поїздка до с.Шура-Копіївська, під час якої голова райдержадміністрації відвідав дитячий садочок, де оглянув стан матеріально-технічної бази, та амбулаторію загальної практики сімейної медицини. В розмові з працівниками амбулаторії було відмічено, що вже найближчим часом будуть проведені роботи по капітальному ремонту даху та утепленню фасаду амбулаторії за рахунок коштів державного бюджету (сприяв у цьому депутат Верховної Ради Спориш І.Д.), сільської ради та інвестора - голови правління ПАТ «Дружба-ВМ».
Плідним видалась поїздка до громад села Печера та селища Кирнасівка, жителі яких досить активно відстоювали свої побажання та погляди щодо необхідних змін в суспільно-економічному житті громади. Вивчення цих питань голова райдержадміністрації доручив відповідним керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації. В с.Юрківка Микола Підболячний оглянув стан виконаних робіт по виведенню котельні з підвального приміщення школи та будівництву модульного опалювального пункту.
В рамках проведення виїзних прийомів Микола Підболячний відвідав Шпиківську селищну об’єднану територіальну громаду, де зустрівся з керівництвом селищної ради та довів актуальну інформацію, яку отримав від участі в засіданні Ради регіонального розвитку за участю Президента України та Прем’єр-міністра України та обласному форумі на тему «Регіональний економічний розвиток в умовах децентралізації: можливості та виклики». Навівши ряд конкретних позитивних прикладів бюджетної децентралізації та проголосованих у Верховній Раді реформ, голова райдержадміністрації акцентував увагу, що участь у таких державного значення заходах, керівникам на місцях, допомагає рухатись в вірному напрямку та відмітив, що процеси децентралізації вимагають сучасного підходу в прийнятті ефективних управлінських рішень та комплексного реформування на місцях.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь