ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошення до участі у Всеукраїнській грі «Теренова гра «СІЧ – сила і честь» імені братів Чучупак

Дата: 29.08.2018 16:05
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Міністерство молоді та спорту України спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації та у співпраці з Центром національно-патріотичного виховання дітей та молоді м. Луцька з 20 по 23 вересня 2018 року проводитимуть у Черкаській області (Чигиринський район, с. Буда, урочище Холодний Яр) Всеукраїнську гру «Теренова гра «СІЧ – сила і честь» імені братів Чучупак.
Метою гри є вшанування героїв боротьби Українського народу за незалежність і територіальну цілісність України, а також виховання молоді на традиціях Запорозького козацтва, воїнів Холодного Яру та Української Повстанської Армії з метою залучення сучасної молоді до вивчення історії України, наших традицій через ознайомлення з українською духовно-культурною спадщиною, сприяння проявам національно-патріотичних якостей у повсякденному житті.
Організатори запрошують до участі у проекті державні установи, громадські організації, патріотичні клуби, гурти, спортивні, митецькі колективи тощо. Витрати на проживання (наметовий табір), проїзд та виконання програми заходу з 20 по 23 вересня 2018 року здійснюються за рахунок організаторів. Звертаємо увагу, що організатори не забезпечують учасників централізованим харчуванням.
Попередню інформацію про осіб, які бажають взяти участь у Грі, необхідно подати до 7 вересня 2018 року на електронну адресу npvmms@msms.gov.ua
Із детальною інформацією про захід можна ознайомитися на офіційній сторінці гри за посиланням https://www.facebook.com/terenivka.sich/
Контактна особа у Міністерстві молоді та спорту України: Олексій Саввін, головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання (044-246-62-35).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь