ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошення на виставку-ярмарок до Дня Знань!

Дата: 21.07.2016 16:05
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

Державний комітет телебачення і радіомовлення України інформує, що з 25 по 28 серпня 2016 року в Українському домі (м.Київ, вул.Хрещатик, 2) відбудеться щорічна Київська книжкова виставка-ярмарок до Дня Знань.

Програма виставки передбачає презентації шкільної та навчальної літератури, дитячих книжок. Відвідувачів зустрічатиме «Літературний салон», де усі зацікавлені поспілкуються як з відомими письменниками сучасності, та к і з молодими талановитими початківцями на літературній ниві.

Традиційно, в рамках книжкової виставки-ярмарку проводиться Благодійна акція «Придбай книжку – подаруй свято дітям, позбавленим батьківської турботи». Всі бажаючі зможуть зробити свій вагомий внесок по забезпеченню дитячих будинків та шкіл-інтернатів новими книгами.

Під час проведення виставки-ярмарку відбудеться «Фестиваль морозива» - свято солодощів та розваг, на якому дітлахи та їх батьки зможуть поласувати смачним морозивом. В програмі фестивалю: творчі майстер-класи для дітей, розважальні атракціони, аквагрим, інтерактивний ігровий майданчик, та багато інших цікавих подій.

У зв’язку з цим, Держкомтелерадіо запрошує регіональні видавництва України взяти участь у Київській книжковій виставці-ярмарку, забезпечивши представлення колективної книжкової експозиції свого краю. Експонування на виставковому заході різножанрової літератури обласних, районних, міських видавничих організацій дозволить відвідувачам та гостям виставки ознайомитися не лише з книгами, але й з соціально-економічними здобутками регіону, його культурно-мистецькою спадщиною.

З додаткових питань, зокрема щодо умов участі та місця проведення виставкового заходу, звертатись за тел. (044) 455-75-14, або електронною поштою seva@welding.kiev.ua ; http://www.bookexpo.in.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь