ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі у Форумі!

Дата: 07.10.2019 10:14
Кількість переглядів: 214

Вінницька обласна державна адміністрація запрошує представників громадських рад при райдержадміністраціях та організацій громадянського суспільства взяти участь у ІІІ Регіональному Форумі громадських ініціатив «Я змінюю», який відбудеться 8 жовтня 2019 року в м. Вінниці в приміщенні ресторану «MontBlanc» (вул. Соборна, 34).

Метою Форуму є налагодження партнерських відносин з організаціями громадянського суспільства у реалізації різногалузевих проектів та ініціатив, а також створення належних умов для залучення громадськості до обговорення проекту плану заходів з реалізації у Вінницькій області у 2020 році Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2016 – 2020 роки.

В програмі Форуму передбачена робота в форматі «Світове кафе» та спільне обговорення шляхів вирішення ключових проблем співпраці влади та громади. Щоб стати учасником Форуму, будь ласка, зареєструйтеся за допомогою цієї форми на офіційному веб-сайті облдержадміністрації за посиланням:

http://www.vin.gov.ua/gromada/491-ii-rehionalnyi-forum-sotsialnykh-investytsii/21167-uchast-u-iii-rehionalnomu-forumi-hromadskykh-initsiatyv

Запрошуємо до співпраці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь