ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі у конкурсі дитячого «Охорона праці очима дітей»

Дата: 03.01.2019 16:56
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що відповідно до «Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», редакція журналу «Охорона праці за сприяння Державної служби України з питань праці організовує та проводить VIII Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»(далі – Конкурс). Даний Конкурс присвячений Дню охорони праці, який щорічно відзначають 28 квітня - у Всесвітній день охорони праці.
Мета Конкурсу – привернення уваги кожної української родини до охорони праці на виробництві, усвідомлення цінності власного життя та здоров’я і життя та здоров’я оточуючих. Завдяки Конкурсу діти проявляють свої творчі здібності й обдарування, цікавляться майбутньою професією, дізнаються про те, що таке безпечна здорова праця.
Запрошуємо до участі в Конкурсі учнів середніх загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, коледжів, училищ та вихованців позашкільних навчальних закладів району трьох вікових груп:
перша група – від 6 до 10 років;
друга група – від 11 до 14 років;
третя група – від 15 до 18 років.
Тематика конкурсних робіт - охорона праці та промислова безпека, зокрема безпечне ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті.
На Конкурс подаються роботи виконанні олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю, а розмір робіт не має перевищувати формат А 2.
Роботи надсилати до управління соціального захисту населення (каб. №402), відділу освіти, молоді і спорту (каб.№413) райдержадміністрації не пізніше 10 лютого 2019 року для визначення переможців та призерів районного відбірного етапу Конкурсу.
Роботи, які районною конкурсною комісією визнанні кращими в кожній з вікових груп, будуть надіслані до Управління Держпраці у Вінницькій області для участі в обласному етапі Конкурсу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь