ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі у міжнародному конкурсі малюнків!

Дата: 22.11.2017 16:36
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Відповідно до плану спільних заходів Міністерства культури України та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки, у листопаді 2017 року – травні 2018 року буде проведено ІІІ Міжнародний українсько-литовський конкурс малюнків «Здай кров заради життя».
Основними завданнями конкурсу є: формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя серед дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.
Конкурс проводитиметься серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх, позашкільних, студентів 1-5 курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки на тему: «Здай кров заради життя».
Конкурс проводиться в два тури. Перший тур проводять регіональні організаційні комітети (відповідно до Положення про конкурс). Другий завершальний тур проводить міжнародний організаційний комітет.
Підсумки фінального туру конкурсу буде оголошено не пізніше 25 травня 2018 року, а його переможці, за можливості, будуть запрошені у міжнародну культурно-освітню поїздку до Литовської Республіки.
Додаткова інформація за тел. (044) 234-90-44.
Організатори запрошують всіх бажаючих взяти участь у конкурсі!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь