ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо на Форум громадських ініціатив!

Дата: 15.05.2018 10:11
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Облдержадміністрація інформує про те, що 30 травня 2018 року в м. Вінниця відбудеться ІІ Регіональний Форум громадських ініціатив (далі – Форум).

Метою Форуму є налагодження партнерських стосунків між представниками громадянського суспільства, влади, комерційних та донорських структур задля вирішення сучасних викликів, що є в суспільстві.

Під час Форуму передбачена робота в тематичних секціях, презентація громадських організацій та донорських структур, пленарне засідання, під час якого буде обговорено формат співпраці та визначення потреб вінницького регіону.

Інформація адресується головам та членам Громадських рад при райдержадміністраціях, організаціям громадянського суспільства районів та міст, а також іншим зацікавленим особам.

Щоб стати учасником Форуму необхідно зареєструватися за допомогою он-лайн форми за посиланням: http://www.vin.gov.ua/gromada/491-ii-rehionalnyi-forum-sotsialnykh-investytsii/10106-zaiavka-na-uchast-u-ii-rehionalnomu-forumi-sotsialnykh-investytsii

Реєстрація триває до 23 травня 2018 року.

До участі запрошуються також керівники структурних підрозділів райдержадміністрацій та виконкомів міських рад, що співпрацюють з організаціями громадянського суспільства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь