ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запровадження РРО з контрольною стрічкою в електронній формі

Дата: 11.09.2013 14:31
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

На цю актуальну тему відбулася особиста зустріч заступника начальника - начальника Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Лілії Пастушенко з суб’єктами господарювання , які використовують у своїй діяльності реєстратори розрахункових операцій .
У своєму виступі вона наголосила , що основною метою впровадження електронного сервісу є створення більш комфортних умов для платників податків в частині надання можливості подання звітності про використання РРО в електронному вигляді . Вказаний сервіс значно спростить для підприємців процес формування та надання звітності про використання РРО – система автоматично формуватиме звіти, тобто надасть можливість не друкувати на папері і не зберігати протягом 3 років паперову контрольну стрічку РРО. Крім того, це нове впровадження дасть змогу зменшенню кількості перевірок завдяки застосуванню дистанційного контролю .
Роз’яснення з приводу впровадження електронної звітності та отримання електронно-цифрового підпису присутнім надав заступник начальника відділу ІТ та обліку платників Немирівської ОДПІ Михайло Куц.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь