ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання Ради регіонального розвитку Тульчинської райдержадміністрації

Дата: 10.12.2018 15:20
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

10 грудня 2018 року в залі засідань районної ради та райдержадміністрації відбулось перше засідання Ради регіонального розвитку Тульчинського району, на якому було обговорено перспективний план розвитку району на 2019-2021 роки.
Раду регіонального розвитку Тульчинського району було створено відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації №368 від 20 листопада 2018 року, затверджено її склад та положення про неї.
До її складу увійшли: керівництво районної державної адміністрації, районної ради, керівники управлінь, відділів, служб району, голови ОТГ.
На установчому засіданні з презентацією об’єктів перспективного плану виступили:
Дудкевич Ю. П. (начальник управління економіки райдержадміністрації ) -про план розвитку економічних об’єктів району;
Чепернатий С. В. (заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації) - про план розвитку об’єктів галузі освіти району;
Савишена Л.О. ( заступник головного лікаря ЦРЛ), Овчарук Ю.В. (заступник головного лікаря КП « Тульчинський РЦПМСД) – про план розвитку об’єктів охорони здоров’я району;
Справник Н. В. (головний спеціаліст сектору культури і туризму райдержадміністрації) - про план розвитку об’єктів культури району;
Шевчук М. О. (начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ та інфраструктури райдержадміністрації ) про план розвитку об’єктів житлово-комунального господарства району.
Підсумовуючи, голова райдержадміністрації В. Чуба зазначив, що план перспективного розвитку району буде обговорено в різних форматах, а саме – 20 грудня на спільному засіданні комісій районної ради за участі голів постійних комісій, голів фракцій та депутатів районної ради, а також на засіданні колегії районної державної адміністрації, що відбудеться (за планом) 17 січня 2019 року.
План перспективного розвитку району в цілому та кожної громади зокрема буде обговорено на засіданнях виконавчих комітетів сільських, селищних, міської рад, громадських слуханнях.
Як зауважив голова райдержадміністрації, плани перспективного розвитку районів будуть згодом зведені в загальний перспективний план Вінницької області та нанесені на Мапу перспективного розвитку України.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь