ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання робочої групи

Дата: 02.03.2017 10:01
Кількість переглядів: 608

За результатами проведення загальних зборів громадян в с.Клебань 15.02.2017 року головою районної державної адміністрації Підболячним М.В було підписано розпорядження «Про утворення робочої групи для обстеження басейну річки Сільниця» №58 від 23 лютого. До складу робочої групи увійшли представники Департаменту екології облдержадміністрації, Екологічної інспекції у Вінницькій області, спеціалісти міської ради, райдержадміністрації, депутати районної ради, голови Кинашівської та Клебанської сільської рад, керівник «Тульчинводоканал» КП «Вінницяводоканал».
Відповідно до доручення голови районної державної адміністрації керівником робочої групи – першим заступником голови районної державної адміністрації Побережником В.І. 1 березня 2017 року було ініційовано засідання робочої групи. Під час засідання голова робочої групи визначив алгоритм роботи та акценти щодо проблематики даного питання.
За результатами інформацій наданих керівником «Тульчинводоканал» КП «Вінницяводоканал» Козлова А.Л., директора Тульчинської ЗОШ школи інтернат I-III ст..-ліцей Хлівнюка М.М. та наданих фото-відео матеріалів голови Кинашівської сільської ради Баленко О.В. комісією було проведено аналіз скидів відібраних проб промислових підприємств міста, що скидаються в каналізаційну систему міста, причини, які спонукають виникненню аварійних проривів каналізаційної мережі«Тульчинводоканал» КП «Вінницяводоканал» та наслідки таких проривів на екологічну ситуацію в районі.
Представники Департаменту екології облдержадміністрації, Екологічної інспекції у Вінницькій області надали методологічну допомогу по даній ситуації, визначили зону відповідальності та вказали на юридичні наслідки, що може нести в собі робота підприємств по забрудненню навколишнього середовища та безпосередньо на водні об’єкти по руслу річки Сільниця.
Закінчуючи організаційне засідання Побережник В.І. звернувся до членів робочої групи з пропозицією провести наступне засідання за участі спеціалістів Екологічної інспекції у Вінницькій області, які відберуть проби стічних вод безпосередньо в зоні скидів промислових підприємств, в зоні відповідальності «Тульчинводоканал» КП «Вінницяводоканал» та провести аналіз каналізаційної мережі м.Тульчина. Відповідно було дано доручення щодо визначення кількості та власників асенізаторських автомобілів та від слідкувати можливі місця скидів фекальних речовин.
На закінчення роботи робочої групи було здійснено виїзд на р.Тульчинка та очисні споруди «Тульчинводоканал» КП «Вінницяводоканал» для ознайомлення із ситуацією на місці.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь