ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Спалювати листя небезпечно

Дата: 31.10.2013 12:53
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Цьогорічна осінь радує нас теплою та сухою погодою. Разом з тим підвищується ризик виникнення пожеж, пов’язаних зі спалюванням трави, сухостою, опалого листя. Це стало справжнім лихом як для нашого міста, так і для області в цілому. В умовах підвищених температурних показників це може призвести до виникнення пожеж та значного задимлення міста, крім того зростає загроза лісових пожеж і загоряння житлових будинків, погіршується видимість на дорогах, збільшується частота ДТП.
Багато хто не знає, що масове спалювання листя призводить до такого забруднення атмосфери, яке порівняне з могутніми промисловими викидами. Погіршується самопочуття людей, загострюються деякі хронічні захворювання, особливо у осіб, які страждають на астму. Ймовірно, більшість з тих, хто спалює листя, і не підозрює, що вони порушують Закон про охорону атмосферного повітря, згідно з яким забороняється спалювати в місті відходи.
Застерігаємо мешканців міста та району, що розводити багаття вкрай небезпечно для екологічного простору і життя людей. Не будьте байдужими до цього, утримуйтесь самі та роз'яснюйте іншим, адже нам усім потрібне чисте повітря.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь