ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдяки проведеним торік енергозберігаючим заходам, у місті Вінниці забезпечено безперебійне постачання гарячої води

Дата: 03.02.2015 15:22
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

2 млн. кубометрів газу, зекономлені від переведення на альтернативні види палива 135 об’єктів бюджетної сфери області, дозволяють сьогодні забезпечувати місто Вінницю гарячим водопостачанням та теплом. Адже саме такий обсяг природного газу міська система «Теплокомуненерго» споживає понаднормово. Про це голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник повідомив під час робочої наради з керівниками департаментів та служб регіону.

«За січень по бюджетних закладах ми зекономили 2 млн. метрів кубічних газу, по промислових підприємствах – 600 тисяч кубометрів. Що найбільш відрадно, населенням області при ліміті близько 120 млн. кубів газу протягом січня використано 93 млн. кубометрів. Тож економія у понад 20 млн. кубів дає нам сьогодні можливість вкладатися у ліміти споживання», - зазначив Анатолій Олійник. А водночас висловив подяку мешканцям Вінниччини за розуміння ситуації та економне використання природного газу, в тому числі шляхом заміни його іншими видами палива.

«Більше того, 2 млн. метрів кубічних газу, які ми щомісяця в опалювальний період економимо завдяки переведенню у 2014 році на альтернативні види палива 135 об’єктів бюджетної сфери, - саме той обсяг, який понаднормово споживає «Теплокомуненерго» по місту Вінниці. Тож вжиті минулоріч заходи фактично дозволяють Вінниччині вирівнювати баланс по доведених лімітах та забезпечувати мешканців обласного центру гарячою водою та теплопостачанням», - зауважив голова облдержадміністрації.

Такий приклад, переконаний Анатолій Олійник, демонструє результативність проведеної роботи. А зважаючи на те, що наступного опалювального сезону очікується зменшення обсягів споживання газу ще на 20 %, на вжитих заходах область зупинятися не повинна. Тому вже в поточному році на альтернативні види палива планується перевести ще 144 об’єкти бюджетної сфери регіону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь