ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдяки реалізації на Вінниччині потужних інвестиційних проектів суттєво зростає рівень економіки на місцях

Дата: 16.07.2019 09:18
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

На цьому 15 липня наголосив голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій під час щотижневої апаратної наради з керівниками департаментів та служб області. Також під час засідання обговорено ключові питання розвитку регіону, зокрема, економіки, ремонту та будівництва доріг, стану соціальної сфери, галузі охорони здоров’я та освіти.

Як повідомив директор Департаменту фінансів ОДА Микола Копачевський наразі заробітні плати педпрацівникам виплачено на 79%, а відпускна кампанія загалом профінансована на 75%.

«Всі нарахування йдуть в плановому режимі. Ми щотижнево контролюємо процеси виплати в районах. Позитивна динаміка і по доходах. Міста обласного значення забезпечують 54% виконання бюджету, зокрема, Ладижин показує 63% річних призначень, обласний бюджет – 47,1%, місцеві бюджети – 51,2%, загалом по області виконання на рівні 51,9%», - повідомив Микола Копачевський.

«В містах обласного значення, де впроваджувались масштабні проекти, зараз відчутно їх вплив на економіку. Зокрема, у місті Вінниці ПДФО зріс на 28,8%, а в Ладижині – на 21,8%. Це є результатом відкриття потужних підприємств та створення нових робочих місць. І ця динаміка продовжуватиметься, адже на Вінниччині і надалі реалізуються нові масштабні інвестиційні проекти», - підкреслив Валерій Коровій.

Під час наради не оминули увагою і питання відпочинку дітей у літніх таборах області. Так, начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук зазначив: «Наразі в області працює 12 таборів. Протягом минулого тижня перевірено 11, де виявлено незначні порушення відповідно до чого було накладено штрафні санкції та приписи. Очікуємо відкриття ще одного табору. Загалом ситуація нормальна».

В підсумку засідання Валерій Коровій наголосив, що в області повинна систематично проводитись робота задля динамічного економічного розвитку регіону, належного рівня соціального забезпечення та медичного обслуговування населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь