ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершення капітального ремонту ДНЗ № 5 м. Тульчина

Дата: 27.09.2013 13:05
Кількість переглядів: 371

24 вересня 2013 року дошкільний навчальний заклад № 5 м. Тульчина відвідали перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, начальник відділу освіти Михайло Митрицан, міський голова Валерій Весняний з нагоди завершення капітального ремонту.
Дошкільний навчальний заклад № 5 «Сонечко» функціонує з 1957 р. Це був відомчий ДНЗ швейної фабрики. Сьогодні це заклад комунальної власності Тульчинської міської ради, функціонує три вікових групи, в яких виховується 75 дітей.
На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти –майбутнє України»міською радою розроблені заходи по забезпеченню можливості кожній дитині міста Тульчина отримувати якісну дошкільну освіту, почувати себе щасливою та здоровою в умовах ДНЗ.
Ремонт Тульчинського дошкільного навчального закладу №5 проведено за рахунок бюджетних коштів - 550 тис. грн., та благодійних батьківських коштів і окремих членів персоналу – 9 тис.грн. В результаті замінено дах, в кожній групі нові туалетні кімнати, роздаточні кімнати з новою сучасною сантехнікою. Проведено капітальний ремонт харчоблоку і пральні. Вирішено проблему опалювальної системи приміщення. Проведено заміну усіх внутрішніх дверей. В усіх групах встановлено електроводонагрівачі. За рахунок допомоги від депутата обласної ради Подоляна В.В було придбано електроплиту на суму 6 тис. 800 грн.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь