ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершується кампанія декларування

Дата: 27.04.2016 12:07
Кількість переглядів: 256

З початку поточного року, як завжди, стартувала кампанія декларування доходів громадянами-фізичними особами, які протягом попереднього, тобто 2015 року, отримували доходи, які не були оподатковувані.
Кампанія декларування завершується 03 травня 2016 року. Тож в останні дні, що залишилися до завершення декларування, хочеться нагадати всім громадянам міста та району про конституційний обов’язок, який передбачено 67-ю статтею Конституції України, а саме:
«Кожен громадянин зобов’язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом. Усі громадяни подають до контролюючого органу, за місцем своєї податкової адреси, податкову декларацію про свій майновий стан та доходи за минулий рік у порядку, встановленому чинним законодавством».
Погодьтесь, це вагомий внесок в розвиток нашого краю, в нелегкий час світових економічних негараздів, які, звичайно, впливають на економічний розвиток країни.
Ми впевнені, щорічне декларування доходів стане Вашим свідомим громадянським обов’язком.
Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ працює по прийому декларацій у відомому Вам режимі за адресою: м.Тульчин, вул. М.Леонтовича,51 , Центр обслуговування платників.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь