ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Здійснено виїзд до дитячого санаторію «Подільський Артек»

Дата: 04.08.2017 11:49
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

03.08.2017 року фахівці управління соціального захисту населення, служби у справах дітей райдержадміністрації, представники Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Тульчинського районного центру зайнятості здійснили виїзд до дитячого санаторію «Подільський Артек», що розташований в с.Заозерне.

В дитячому закладі оздоровлення, на березі річки Південний Буг, було проведено інформаційно – просвітницький дитячий груповий захід на тему «Запобігання дитячої експлуатації та попередження торгівлі людьми». Захід проводився в формі ігрового тренінгу, мета якого - підвищити рівень поінформованості та усвідомлення дітьми гостроти проблеми торгівлі людьми, обговорити причини, форми та ознаки цього явища. Показати небезпечні наслідки та шляхи потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, познайомити з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.

На завершення тренінгу представники відповідальних підрозділів райдержадміністрації повідомили присутніх про районні підрозділи із захисту прав дітей та номери телефонів, за якими необхідно звертатися за допомогою.

Всім присутнім запропоновано інформаційні міні – буклети з корисною інформацією на вищезазначену тематику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь