ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Змагання юних волейболісток

Дата: 20.12.2018 09:14
Кількість переглядів: 260

12 грудня 2018 року в спортивному залі ВПУ № 41 м. Тульчина відбувся 6 - й тур спортивних змагань Спартакіади вищих навчальних закладів м. Тульчина 1-2 ступеня, що проводяться відділом освіти, молоді та спорту Тульчинської райдержадміністрації та районною організацією ВФСТ «Колос».
В цей день змагалися юні волейболістки вищих навчальних закладів під керівництвом викладачів фізичної культури Грущка І.М., Тарківського Г.В., Шляхтуна Т.Д., Мисливої Г.Ю.
Дівчата за підтримки вболівальників завзято змагались на спортивному майданчику за кожне очко та переживали при втраті м’яча.
В наполегливій боротьбі за перше місце команда ВПУ № 41 м. Тульчина переграла команду Тульчинського технікуму ветеринарної медицини, таким чином виборола відповідний кубок.
Спартакіада серед вищих навчальних закладів проводиться з 13-ти видів спорту. Так, цьогоріч були проведені змагання з футболу, легкої атлетики, волейболу (юнаки), шахів та настільного тенісу. Понад 60 юнаків та дівчат нашого району системно займаються фізичною культурою та спортом із зазначених видів, пропагуючи активний та здоровий спосіб життя серед своїх ровесників, здобуваючи районні нагороди за кожен вид програми.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь