ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Змагання з футзалу серед ветеранів 40-49 років

Дата: 06.11.2018 16:31
Кількість переглядів: 271

Фото без опису

03 листопада 2018 року у м. Вінниця на базі спортивного комплексу «Колос» відбулись змагання Першості Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з футзалу серед ветеранів (40 – 49років) за програмою обласних сільських спортивних ігор Вінниччини.
В змаганнях взяли участь команди Ьершадського, Могилів-Подільського, Жмеринського, Чечельницького, Крижопільського, Чернівецького, Тиврівського, Літинського, Муровано-Куриловецького, Вінницького та Тульчинського районів.
За команду Тульчинського району виступили: Кирилюк Анатолій (капітан),
Чорненький Руслан, Щеглов Олег, Деркач Юрій, Шкрабало Михайло, Чепернатий Сергій, Науменко Олег.
За результатами жеребкування команди було розподілені на три групи. За путівку до фіналу у нашій групі боролися футболісти Бершадського, Могилів-Подільського, Жмеринського та Тульчинського районів. Відповідно вийшла надзвичайно сильна та рівна група.
В першому матчі Тульчин – Бершадь, за явної переваги тульчинців, гра завершилась внічию ( 0-0).
В другому матчі Тульчин – Могилів – Подільський, що був вартий фіналу, знову нічийний рахунок (2-2) голи (Щеглов, Чорненький).
В завершальному матчі групи футболісти нашого району здолали команду Жмеринського району ( 4-1 ) голи (Чепернатий - 3, Науменко).
Спортсмени Могилів-Подільського району, вигравши у команди Бершадського району 5- 1, зайняли перше місце в групі та вийшли до фіналу. Наша команда, не програвши жодної зустрічі, за рахунок гіршої різниці м’ячів, зайняла друге місце та продовжила боротьбу за почесне четверте місце з командами Вінницького та Тиврівського районів.
В досить напруженому поєдинку, завдяки наполегливості та жаги до перемоги, тульчинці перемагають вінничан ( 4 -1 ) голи ( Чепернатий -2, Кирилюк, Шкрабало).
Перемігши в черговому матчі команду з Тиврівського району (6 -1) голи (Чепернатий -2, Щеглов – 2, Кирилюк, Шкрабало) наші спортсмени зайняли четверте місце у турнірі. Перемогу у турнірі здобула команда ветеранів Могилів – Подільського району. Кращим бомбардиром турніру став Сергій Чепернатий.
Хочеться відмітити той факт, що у змаганнях приймали участь гравці яким уже за сорок років, але завдяки любові до спорту, систематичним тренуванням та участі в різних змаганнях хлопці виходять на майданчик і показують добротну гру.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь