ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Знову найкращі

Дата: 17.10.2017 15:46
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

На запрошення Одеської обласної федерації футболу юні футболісти ДЮСШ м.Тульчина взяли участь у міжобласному турнірі з міні-футболу серед юнаків 2005-2006 років народження приуроченого до Дня захисника України. Турнір проходив на базі Окнянської ДЮСШ Одеської області протягом 13-14 жовтня.
На спортивне свято було запрошено представників із 4 областей серед яких були юнаки м.Первомайськ ДЮФК «Дербі Цитадель», м.Гайворон ДЮСШ «Локомотив – 1» та Локомотив – 2», ДЮСШ м.Роздільна, м.Подільськ ДЮСШ «Локомотив-1» та «Локомотив-2», смт.Окни –ДЮСШ 2005,2006,2008 років народження.
За результатами жеребкування наші вихованці потрапили до групи «А».
Впевнено перемігши своїх ровесників із м.Гайворон із рахунком 13-0 команда «Патріот» заявила про свої наміри на отримання перемоги у турнірі. Далі перед нашими вихованцями не встояла команда із м.Первомайськ із рахунком 7-2. Заключну гру 13 жовтня юні тульчинці проводили із командою м.Подільськ, яку здолали із рахунком 3-2, забезпечивши собі вихід із групи.
Дружня атмосфера, що панувала після завершення ігрового дня , дала змогу спортсменам перепочити та познайомитись ближче. Організатори турніру забезпечили відпочинок та пізнавальну програму для дітей та тренерів.
Незважаючи на погодні умови 14 жовтня ФК «Патріот –ДЮСШ» провела заключну гру у групі із командою смт.Окни –ДЮСШ 2006. Гра, яка вирішувала з якого місця вийдуть у півфінал команди завершилась із рахунком 1-1 та за рахунок забитих-пропущених, дала змогу фінішувати нам на 1 сходинці таблиці. Хоча за прогнозами тренерів команди найвірогідніше зустрінуться у фіналі.
Команда
П.
Н.
П.
З-П
О.
1.
ФК «Патріот –ДЮСШ 2006»м. Тульчин
3
1
0
24-5
10
2.
ФК «Окни - ДЮСШ 2006» смт.Окни
3
1
0
21-4
10
3.
ФК «Локомотив – 1 » м. Подільськ
2
0
2
12-11
6
4.
ФК «Дербі Цитадель» м.Первомайськ
1
0
3
14-18
3
5.
ФК «Локомотив» м.Гайворон
0
0
4
4-37
0
Цим прогнозам команди дали змогу підтвердитись адже у півфіналі тульчинцями було здолано ФК «Локомотив -2» із м.Подільськ 2-1, а ФК «Окни» перемогли ФК «ДЮСШ м.Роздільна» 5-0.
У матчі за 3 місце зійшлися ФК «Локомотив -2» із м.Подільськ та ФК «ДЮСШ м.Роздільна». За рахунок самовіддачі перемогли юнаки із м.Подільськ із рахунком 3-1.
Чудовим зрілим футболом подякували тульчинці вболівальникам та тренерам гарно провівши увесь матч здолавши господарів. Суддівський свисток визнав тульчинців переможцями із рахунком 2-0.( У фіналі забили О.Науменко, Є.Деркач).
Найкращим гравцем турніру визнано – О.Науменка.
Найкращий воротар –М.Лановий.
Склад команди: М.Лановий, О.Науменко, Д.Омелянчук, Д.Рильський, В.Дележа, Є.Деркач, В.Процепко. Тренер – Ігор Бєлік.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь