ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч освітян Тульчинщини з науковцями Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова

Дата: 27.09.2016 12:25
Кількість переглядів: 322

Фото без опису

23 вересня 2016 р. до освітян Тульчинщини завітали науковці Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова: Штепа Сергій Олександрович - завідувач кафедри соціальних та публічних комунікацій, кандидат політичних наук, професор інституту соціології, психології та соціальних комунікацій НПУ ім. М. П. Драгоманова та Гаркавенко Зоя Олександрівна – старший науковий співробітник Управління навчально - методичного центру практичної психології та соціальної роботи НАПН України, доктор психологічних наук, доцент кафедри практичної психології факультету педагогіки і психології НПУ ім. М.П.Драгоманова .
Зустріч, яка організована за сприяння начальника відділу освіти районної державної адміністрації М.М.Митрицана , головного спеціаліста відділу освіти А.А.Поваляєвої, проходила у форматі «круглого столу» з керівниками загальноосвітніх, дошкільних , позашкільних навчальних закладів, працівниками психологічної служби відділу освіти.
Відома широкому загалу педагогів, батьків, автор програми «Відкриті родинні студії» Гаркавенко З.О. під час виступу загострила увагу на проблемах сучасної школи, відновленні позицій учителя як педагога - новатора, необхідності підвищення його конкурентоспроможності, зміни ставлення як до самого себе, так і суспільства до учителя.
Інформацією для роздумів стало питання споживацького ставлення людини до світу, її неготовності до дій у наступний момент часу, толерантності до невизначеності та ролі учителя у вихованні життєвих цінностей підростаючого покоління .
У ході дискусії, яка виникла між науковцями та освітянами району з питань пошуку нових підходів у партнерських відносинах між батьками, дітьми та педагогами, визначено шляхи створення моделі сучасного формату освіти.
По закінченню зустрічі педагоги району висловили вдячність киянам та сподівання на подальшу плідну співпрацю.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь