ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з бізнес-омбудсменом Вінниччини

Дата: 03.08.2017 15:54
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

Сьогодні, 03 серпня 2017 року о 10:00 годині в залі засідань Тульчинської районної державної адміністрації відбулася робоча зустріч представників малого та середнього бізнесу Тульчинського, Немирівського та Томашпільського районів з бізнес – омбудсменом у Вінницькій області Швець Ігором Леонідовичем.У зібрані взяли участь: заступник голови Тульчинської районної державної адміністрації В. Глізнєцов, бізнес – омбудсмен у Вінницькій області І.Швець, голова Регіональної Ради підприємців при облдержадміністрації, голова правління Спілки підприємців «Стіна» О.Печалін, експерт з юридичних питань Є.Зільберт.

Вітаючи учасників зібрання Володимир Глізнєцов відмітив, що районна влада зацікавлена в розвитку малого та середнього бізнесу і вважає, що діяльність установи бізнес- омбудсмена буде важливою в цьому аспекті.

Про мету, цілі і завдання інституції, нові можливості, що відкриває співпраця бізнесу і нової неурядової установи розповіли присутнім Голова Регіональної Ради підприємців при облдержадміністрації, Голова правління Спілки підприємців «Стіна» Олександр Печалін та експерт з юридичних питань Євген Зільберт.

Бізнес – омбудсмен у Вінницькій області Ігор Швець розповів про свої повноваження,а саме: бізнес – омбудсмен захищатиме інтереси бізнесу перед органами публічної влади та виступатиме медіатором у вирішенні спірних питань до суду. Розглядатиме скарги щодо можливого вчинення корупційних діянь або інших порушень законних інтересів суб’єктів підприємництва внаслідок дій або бездіяльності посадових осіб. Скаргу до представництва може подати он-лайн на сайт business-ombudsmen.vn.ua, на електронну або поштову адресу організації, додавши всі документи, що стосуються справи, будь - яка фізична або юридична особа, що провадить підприємницьку діяльність у Вінницькій області,

Також Ігор Швець представив громадськості представника бізнес – омбудсмена Тульчинського, Немирівського та Томашпільського районів директора ТОВ «Титан» Гайду Василя Дмитровича (gaidu59@gmail.com, тел.0635839793, 0674315005).

Василь Гайду в свою чергу, привітав учасників зібрання, запевнив, що докладе всіх зусиль для того, щоб допомогти комфортному веденню бізнесу в регіоні.

Робоча зустріч пройшла в дружній атмосфері. Учасники заходу виявили спільне бажання до налагодження співпраці. Адреса представництва бізнес – омбудсмена: м.Вінниця, вул.Театральна,14, офіс, 205. Тел.:+38(067) 905-51-33.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь