ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з ліквідаторами району

Дата: 23.04.2015 15:42
Кількість переглядів: 303

Фото без опису

23 квітня 2015 року в м. Тульчині відбулась зустріч голови райдержадміністрації Миколи Підболячного, голови районної ради Олексія Авраменка, заступника міського голови Олександра Овчарука, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Миколи Богача, представників районних служб (охорона здоров’я, пенсійний фонд, соціальний захист, державна служба надзвичайних ситуацій) з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС з нагоди 29-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС за участю представників громадських організацій, місцевих ЗМІ. Голова райдержадміністрації у своєму виступі подякував ліквідаторам за мужність і героїзм, побажав усім ліквідаторам і потерпілим міцного здоров’я, миру, добра і щастя, добробуту і оптимізму.

Керівники району та міста вручили ліквідаторам, районній громадській організації «Ліквідатори Чорнобиля» (голова Грубий В.С.) почесні грамоти та подяки. Завітав до ліквідаторів також перший заступник голови Національної спілки письменників України, ліквідатор наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Володимир Шовкошитний, який поділився враженнями про ті трагічні події, побажав приборкувачам мирного атому усіляких гараздів.

Учасники зібрання також взяли участь в молебні у Церкві Святителя Миколая, поклали квіти до стели та пам’ятника чорнобильцям «Пам’ять, Сум - Чорнобиль», вшанували пам’ять померлих ліквідаторів хвилиною мовчання.

Усі ліквідатори району (160 чол.) отримали матеріальну допомогу на загальну суму 16000 гривень з районного бюджету та квіти.

Творчими колективами районного будинку культури (директор Фурман С.В.) для учасників заходу підготовлено тематичну концертну програму.

У фойє актового залу організовано виставку засобів захисту та вимірювальних приладів, які використовувались в ліквідації аварії на ЧАЕС, тематичних книг та фотографій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь