ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з переможцями міжнародних змагань

Дата: 08.07.2014 08:26
Кількість переглядів: 318

7 липня 2014 року в м. Тульчині з ініціативи голови райдержадміністрації Галини Роспутної відбулась зустріч та нагородження Подяками райдержадміністрації та районної ради керівника та вихованців «Спортивного клубу Гепард» – призерів відкритого чемпіонату Європи з бойових мистецтв «Золоті ворота Болгарії», який проходив 24 - 27 червня в м. Варні (Болгарія). Серед нагороджених переможці змагань (суперниками були спортсмени з Росії та Болгарії ) Костянтин Харченко, Владислав Слободяник (Журавлівська ЗШ І-ІІІ ст.), Денис Чоботар (НВК ЗШ І-ІІІ ст. № 3 – гімназія м. Тульчина), а також володар срібної нагороди – Владислав Коваль (ЗШ І-ІІІ ст. № 2 м. Тульчина).
Участь у зустрічі взяли голова районної ради Олексій Авраменко, міський голова Валерій Весняний, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації Сергій Чепернатий, керівник «Спортивного клубу Гепард» Володимир Соляр, який поділився враженнями про організацію змагань та виступ нашої команди.
Голова райдержадміністрації привітала юних спортсменів з вдалим виступом на міжнародних змаганнях, подякувала за активну життєву патріотичну позицію, пропаганду здорового способу життя, за приклад для всіх громадян, як необхідно відстоювати честь Української держави за кордоном, побажала юним атлетам нових перемог. Вихованцям «СК Гепард» було вручено пам’ятні подарунки. Керівники району та міста цікавилися проблемними питаннями та пообіцяли підтримку спортклубу для подальшого розвитку з метою належного виховання підростаючого покоління.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь