ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення до виборців Тульчинського району Шановні земляки, громадяни незалежної України!

Дата: 23.10.2015 12:45
Кількість переглядів: 304

Фото без опису

В неділю, 25 жовтня відбудеться суспільно важлива політична подія – місцеві вибори. Всі ми маємо законне, конституційне право обирати людей до місцевого самоврядування, депутатів обласної, районної, міської, селищних, сільських рад і міського, селищних, сільських голів.
Цьогоріч система висунення кандидатів та визначення переможців перегонів суттєво відрізняється від 2010 року. Тут ми маємо покладатися на професіоналізм районної, міської, дільничних виборчих комісій, активність спостерігачів, усіх небайдужих громадян. Вибори мають відбутися виключно у правовому полі, чесно, відкрито і демократично.
Я гарантую відсутність з боку райдержадміністрації будь-якого адміністративного тиску чи незаконного впливу. Чинна влада забезпечує проведення вільних виборів – люди засвідчують свою громадянську позицію.
Закликаю всіх жителів району, хто має виборче право, скористатися ним і проголосувати 25 жовтня так, як підказує свідомий розум громадянина і гаряче серце патріота України. Вибір – широкий, кандидати – відомі, контроль за виконанням всіх передвиборчих обіцянок – за вами, шановні земляки!
Разом з тим, прошу всіх виборців дуже уважно переглянути запропоновані політичними партіями списки кандидатів і згадати, хто, де і коли вже був, що зробив, чи не зробив, до чого закликав і де опинився, з ким дружив і проти кого сьогодні бореться. На моє глибоке переконання, навіть у політиці має бути елементарна порядність, послідовність, відповідальність.
Україна – наша держава і нам вирішувати її долю на місцевому рівні, дорогі друзі! Попереду нас чекає непроста адміністративно-територіальна реформа, яку мають реалізувати новообрані вами посадовці місцевого самоврядування. Віддайте свій голос за щасливе майбутнє Тульчинського району, всіх його територіальних громад!
З повагою,
голова районної державної адміністрації Микола Підболячний

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь