ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови обласної державної адміністрації Анатолія Олійника до громади Народного Майдану Вінниччини, політичних партій області

Дата: 26.03.2014 10:46
Кількість переглядів: 303

Події останніх місяців засвідчили, що в Україні активно формується якісно нове громадянське суспільство. Я абсолютно переконаний, що сильній владі у якості дієвого партнера необхідне потужне громадянське суспільство, яке активно функціонує в області та впливає на усі сфери суспільного життя.
Практичним втіленням цього переконання стала моя діяльність на посаді голови облдержадміністрації протягом останніх кількох тижнів. Наші найперші і найважливіші кроки були правильними – з виступу на Майдані, консультацій щодо кадрових призначень нового керівництва райдержадміністрацій тощо. Так, за спільними пропозиціями я особисто провів співбесіди з 252 кандидатурами на посади голів 27 районних державних адміністрації.
На особистому прийомі з приводу кадрових призначень побували понад півтори тисячі громадян.
В результаті тривалих перемовин вже сьогодні можу доповісти, що з посади першого заступника голови облдержадміністрації та заступника голови облдержадміністрації звільнено Максима Боровського і Валентина Поліщука. Відповідні документи щодо звільнення заступників голови ОДА Любові Спірідонової та Романа Аксельрода знаходяться на погодженні в Кабінеті Міністрів України та Адміністрації Президента України. Сьогодні відбулось офіційне представлення Андрія Гижка на посаді заступника голови облдержадміністрації.
Публічно та прозоро відбувся процес обговорення кандидатур на посади голів райдержадміністрацій. Розпорядженнями виконуючого обов’язки Президента України від 24 березня 2014 року офіційно призначено дванадцять керівників райдержадміністрацій Вінниччини. Документи щодо призначення керівників в одинадцяти районах знаходяться на погодженні у Кабінеті Міністрів України та Адміністрації Президента України. З призначення керівників у ще чотирьох районах тривають консультації.
Беззаперечно, як завжди у таких ситуаціях є незадоволені. Безумовно, це об’єктивний процес, адже вкрай рідко трапляється нагода досягти спільного рішення, яке б задовольняло всі сторони. Але загалом нам вдалося досягнути єдиного компромісу.
Однак, зараз, коли кадрові призначення по районах вийшли на фінішну пряму, я закликаю повернути ситуацію в прагматичне русло.
Звертаюсь до усіх свідомих громадян та політичних сил краю: виваженість, згуртованість та організованість дій – наша сила у протистоянні внутрішнім викликам та зовнішній агресії.
Переконаний, що час та події розставлять кадрові акценти. І якщо десь допущено прорахунки, вони швидко дадуть про себе знати і ми спільно зробимо правильні висновки. Основне, аби влада та громада Вінниччини запрацювали злагоджено та конструктивно.
Як голова обласної державної адміністрації запевняю: обласна влада докладає усіх зусиль для утвердження на Вінниччині законності та правопорядку, упередження проявів корупції та забезпечення злагоди і безпеки кожного мешканця регіону.

З повагою

Голова обласної державної адміністрації Анатолій ОЛІЙНИК

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь