ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови райдержадміністрації Чуби В.В. до виборців району

Дата: 26.03.2019 10:39
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

Шановні виборці, дорогі земляки !

Головним завоюванням демократії світового і національного масштабів є свідомий вибір громадянами шляхів розвитку своєї країни. Після Революції Гідності, окупації Росією Криму і частини Донбасу наша держава фактично опинилася у стані війни з підступним сусідом зі сходу, для якого демократія і суверенітет, конституція і права людини – це нікчемні речі у порівнянні з їхніми імперськими амбіціями. Всупереч дикій антиукраїнській пропаганді, різноманітним непорядним виборчим технологіям влада повинна забезпечити законність вільного вибору кожного громадянина під час чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року.

Поступово, крок за кроком, Україна рухається у напрямку цивілізованого світу. Перед нами не тільки список з 39 осіб, політичних і громадських діячів, а надзвичайно важливий вибір Глави держави, який здатний зберегти цілісність, згуртованість, обороноздатність країни, забезпечити стабільний соціально-економічний поступ України з метою подальшої інтеграції з ЄС і НАТО.

Кожен з нас має пам’ятати, як багато важить його голос. Той, хто проігнорує вибори, не матиме морального права нарікати і скаржитися на життя і владу, якою б вона не була. Але той, хто проголосує, зможе реально вплинути на ситуацію, в якій ми є сьогодні, і забезпечити поступальний розвиток нашого суспільства в найближчій п’ятирічній перспективі.

Не вірте облудним коментарям недоброзичливців України щодо цих виборів, остерігайтесь підступних провокаторів і злочинців. Народовладдя – це не подарунок, а вчинок. Закликаю всіх виборців району 31 березня свідомо виконати свій конституційний, громадянський обов’язок!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь