ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови райдержадміністрації до виборців району

Дата: 20.05.2014 09:49
Кількість переглядів: 261

Шановні виборці, дорогі земляки!
Головним завоюванням демократії світового і національного масштабів є свідомий вибір громадянами шляхів розвитку своєї країни. Адже тиранія не передбачає конструктивних засобів впливу народу на диктатора. В цьому всі ми пересвідчились під час Євромайдану та Революції гідності. Кров і страждання героїв «Небесної сотні», оборонців української цілісності та соборності на південному сході України зобов’язують відновити справедливість і забезпечити законність вільного вибору кожного громадянина під час позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року.
Перед нами не тільки список з двох десятків особистостей, політичних і громадських діячів, а надзвичайно важливий вибір Глави держави на п’ятирічний термін, протягом якого необхідно зберегти цілісність, зміцнити обороноздатність країни, забезпечити стабільний соціально-економічний поступ і вивести Україну з глибокої, небезпечної кризи.
Кожен з нас має пам’ятати, як багато важить його голос. Той, хто проігнорує вибори, не матиме морального права нарікати і скаржитися на життя і владу, якою б вона не була. Але той, хто проголосує, зможе реально вплинути на ситуацію, в якій опинилася наша Вітчизна, врятує і захистить рідний край від анархії та руйнації.
Не вірте облудним коментарям недоброзичливців України щодо цих виборів, остерігайтесь підступних провокаторів і злочинців. Східна мудрість каже: пес гавкає, але караван іде! Закликаю всіх виборців району 25 травня свідомо виконати свій конституційний обов’язок! Слава Україні!
Голова Тульчинської райдержадміністрації Галина Роспутна

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь