ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЗВЕРНЕННЯ голови райдержадміністрації Роспутної Г.Г.

Дата: 05.08.2014 10:09
Кількість переглядів: 249

Майже 23 роки на території незалежної України не було бойових дій, не вирували війни, не зазіхав на нашу землю підступний ворог. Настав час, коли рідний край, кордони Українськиї держави необхідно боронити зі зброєю в руках. На планеті відбуваються складні геополітичні процеси і наша євроінтеграція викликає у північно-східного сусіда жорсткий спротив і невизнання суверенних прав народу України. Навіть за потужної міжнародної підтримки, яку має сьогодні Україна, наші громадяни виконують свій конституційний обов’язок по збройному захисту держави, забезпеченню її цілісності та відновленню миру і спокою, ліквідації незаконних терористичних формувань на сході країни.
Таких завдань, таких проблем, стільки горя і напруги наш народ не мав за всі 23 роки незалежності. Кілька місяців триває важка Антитерористична операція, є сотні загиблих і тисячі поранених з числа військовослужбовців, правоохоронців і, на жаль, мирних жителів. Ця біда прийшла до нас в результаті ретельно спланованої військової провокації з-за кордону і ми повинні її якнайшвидше ліквідувати на українській території.
На виконання Указу Президента України Петра Порошенка від 21 липня 2014 року «Про часткову мобілізацію», який підтримав український парламент, відбувається поступова ротація збройних сил, щоб наші захисники, що вже тривалий час перебувають на вогневих рубежах, могли перепочити, відновити сили, отримати відпустки до сімей та рідних. Мобілізаційний план для кожної області, району різний. При цьому обов’язково враховуються стан здоров’я людей, рівень їхньої військової підготовки, соціальний статус.
Це той переломний момент, коли наші військові та правоохоронні підрозділи наксимально локалізували, оточили терористів на території Донецької та Луганської областей, зменшили зону ворожого впливу у 2,5 рази. Але підтримка терористів з боку Російської Федерації не припиняється, триває агресивна інформаційна війна в засобах масової інформації, найманці і військова техніка зі сходу підживлюють бандитів-сепаратистів, мета яких – розірвати і знищити Україну.
Звертаюся до всіх жителів району, особливо до родин і сімей наших захисників та добровольців! Дуже прошу не впадати у відчай, не панікувати, не підтримувати різні провокаційні заходи невідомих «активістів». Місцева влада і районна громада роблять спільно все можливе, щоб забезпечити всім необхідним наших героїв, насамперед засобами захисту, одягом, харчуванням тощо. Поза увагою не залишається жодний призивник, доброволець, їхні сім’ї та родини.
Не забуваймо, що народ, який не годує, не підтримує власну армію, буде змушений годувати чужу, ворожу. Українські герої на Донбасі воюють не лише за Донеччину і Луганщину, а за всю соборну, незалежну Україну! Тримаймося разом, об’єднуймо сили, припиняймо чвари, відкидаймо амбіції, бо ворог у нас один. Тільки так ми переможемо і станемо потужною та вільною європейською державою!
Слава Україні! Смерть її ворогам!

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь