ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення ПАТ ”Вінницяобленерго” до споживачів електричної енергії

Дата: 03.12.2014 08:55
Кількість переглядів: 325

Шановні вінничани!


З 1 грудня 2014 року, згідно розпорядження ДП НЕК «Укренерго», по всій території України запроваджено графіки аварійних відключень споживачів електроенергії (ГАВ) і вони вже почали діяти в нашій області. Підставою для запровадження такого заходу стала аварійна зупинка енергоблоку № 3 Запорізької АЕС потужністю 1 тис. МВт та ще 19-ти енергоблоків на вітчизняних теплових електростанціях. Через це в об`єднаній енергетичній системі України виник дефіцитний баланс виробництва і споживання електроенергії. Задля забезпечення її подальшої надійної роботи в умовах дисбалансу між споживанням і виробництвом електроенергії по області довелося задіяти повний обсяг, а це 10 черг, графіку аварійних вимкнень (ГАВ), до яких залучені як промислові споживачі, так і населення. Наразі - це один із найоперативніших та швидких заходів, що застосовуються при виникненні дефіциту потужності в об’єднаній енергетичній системі України. Термін реалізації ГАВ – 10 хвилин. Обмеження на споживання електричної енергії вже відчули на собі всі райони Вінниччини, а також частково м.Вінниця.

В ситуації, яка склалася в електроенергетиці України, просимо зберігати спокій та з розумінням поставитися до вимушених відключень електроенергії. Проблема вже вирішується на державному рівні.

Також закликаємо бути енергоощадними та відповідальними!
В години пікових навантажень з 08:00 до 10:00 годин та з 19.00 до 22.00 без зайвої потреби не вмикайте енергоємні побутові електроприлади, замініть звичайні лампочки розжарювання на енергозберігаючі, використовуйте багатотарифні прилади обліку, які дадуть змогу економити ваші кошти в нічний час, а саме з 23.00 по 07.00 год.

Також звертаємося до юридичних та фізичних осіб – суб'єктів господарської діяльності. Перегляньте графіки виробничої діяльності, скоригуйте час роботи підприємства чи закладу (початок і завершення робочого дня), врахуйте можливості роботи у вихідні дні та в нічні години доби, впроваджуйте енергоощадні технології.

Пам'ятаймо, енергетична безпека Вінниччини та України залежить від кожного з нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь