ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення Президента України Віктора Януковича до Українського народу з нагоди 22-ї річниці проведення Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України

Дата: 02.12.2013 10:21
Кількість переглядів: 326

Шановні співвітчизники!
Дорогий Український народе!
Сьогодні виповнюється 22-а річниця Всеукраїнського референдуму на підтвердження Акта проголошення незалежності України.
1 грудня 1991 року відбувся безпрецедентний для нашої країни вияв прямого народовладдя, який засвідчив невідворотність демократичних змін у молодій європейській державі. Україна волею народу почала розвиватися як повноцінний самодостатній суб’єкт міжнародних відносин.
Наші співвітчизники продемонстрували здатність бути єдиними і незламними у своєму прагненні до незалежності та уміння цивілізовано і в легітимний спосіб досягати бажаної мети. Тоді ми отримали неоціненний досвід консолідованого прийняття доленосних політичних рішень. Ці надбання завжди будуть міцним базисом для розвитку України та її перетворення у потужну, процвітаючу, амбітну державу. І немає у світі сили, яка змогла б похитнути рішучість українців вільно жити на власній землі.
Україна зробила свій геополітичний вибір. Ми - європейський народ, і шлях наш визначений історично. Водночас, на моє глибоке переконання, інтегруватися у співдружність європейських націй наша держава має як рівноправний партнер, якого поважатимуть і з яким рахуватимуться.
Зроблю все від мене залежне для прискорення процесу зближення України з Європейським Союзом, не допустивши при цьому серйозних втрат нашої економіки та погіршення життєвого рівня громадян. Ми маємо керуватися виключно національними інтересами, бути відповідальними за власне майбутнє. Ми повинні відстояти свою країну на політичній карті Європи та світу як велику та справді незалежну державу.
Вітаю вас, дорогі співвітчизники, з річницею народного волевиявлення.
Бажаю усім миру та злагоди, віри у себе і в Україну.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь