ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт голови райдержадміністрації на 26-й сесії районної ради

Дата: 20.09.2018 15:52
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

20 вересня 2018 року в м. Тульчині на 26-й сесії Тульчинської районної ради 7 скликання, яку провела заступник голови районної ради Надія Григорьєва, відбувся звіт голови райдержадміністрації про виконання делегованих районною радою повноважень. Під час розгляду даного питання порядку денного виступили співдоповідачі: начальник управління економіки райдержадміністрації Юлія Дудкевич, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Сергій Чепернатий. Голова райдержадміністрації Віталій Чуба підсумував комплексну інформацію, зазначивши, що в звітному періоді райдержадміністрація працювала над вирішенням багатьох першочергових завдань, які поставлені Президентом України, Урядом держави, обласною державною адміністрацією та над тими завданнями, що передбачені Програмою економічного і соціального розвитку та іншими галузевими програмами:
«Хочу зосередити увагу на завданнях, які вважаю пріоритетними в роботі райдержадміністрації:
Одним із першочергових і найважливіших завдань є розвиток економіки, максимальне сприяння веденню бізнесу на території району, реалізації інвестиційних проектів та залучення інвестицій, як і з приватного сектору, так і з бюджетів усіх рівнів.
Наразі райдержадміністрація спільно з органами місцевого самоврядування працює над розробленням інвестиційних проектів, що можуть фінансуватись з Державного фонду регіонального розвитку.
Другим завданням, над яким ми будемо працювати – це наповнення бюджету. Буде продовжено та максимально активізовано роботу робочих груп з детінізації та легалізації зайнятості працівників. На особливому контролі - питання ефективності використання природних ресурсів, робота з збитковими підприємствами, дотримання жорсткої фінансової дисципліни.
Приємно відмітити, що Законом України від 10 липня 2018 року № 2497-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо стимулювання утворення та діяльності сімейних фермерських господарств» внесено зміни до статті 168 Податкового кодексу України стосовно сплати податку на доходи фізичних осіб, нарахованого податковим агентом з доходів за здавання фізичними особами в оренду земельних ділянок, земельних часток (паїв) до відповідного бюджету за місцезнаходженням таких об’єктів оренди. Очікуються додаткові надходження по даному виду надходжень більше 2 млн. грн.
На даний час підписані довідки про передачу бази оподаткування з Томашпільською ОТГ (ТОВ "АК "Зелена долина" 3680,7 тис. грн. – 2208,4 тис. грн.), Немирівським райфінуправлінням (ТОВ "ПК "Зоря Поділля" 369,0 тис. грн. – 221,4 тис. грн.), Ковалівською ОТГ (ТОВ "Немирівлатінвест" 637,0 тис. грн. – 382,2 тис. грн.), м. Ладижин готує довідки по ТОВ "Вінницька птахофабрика".
Третім завданням є продовження реформ, розпочатих Урядом в галузі освіти, охорони здоров’я, у сфері надання адміністративних послуг. Провідною метою, започаткованих реформ має бути підвищення якості надання послуг та якості життя громадян нашого району.
Пріоритетними напрямками залишаються питання ремонту доріг, соціальної підтримки незахищених верств населення, забезпечення правопорядку та питання територіальної оборони району, сприяння децентралізаційним процесам та ряд інших питань.
Я озвучив лише основні пріоритети. Райдержадміністрація в своїй діяльності буде неухильно дотримуватися Закону України «Про місцеві державні адміністрації», та, в цілому, законодавства України, буде продовжено роботу щодо впровадження в практику і тримання в полі належної уваги всі започатковані Урядові реформи.
Вважаю, що успішне виконання всіх намічених завдань можливе лише при громадсько-політичній стабільності у районі, порозумінні між владою і громадами.» - підкреслив керівник району.
На початку сесії, після виконання Державного Гімну України присутні в залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих на сході України захисників та мирних жителів. Загалом депутати розглянули понад 30 питань порядку денного.
В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні депутати обласної ради Андрій Мельник, Лариса Білозір, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, сільські, селищні голови, представники районних ЗМІ та ін.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь