ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт голови райдержадміністрації на сесії районної ради

Дата: 23.03.2017 15:43
Кількість переглядів: 256

22 березня 2017 року в м. Тульчині відбулася 12 сесія Тульчинської районної ради 7 скликання, яку провів голова районної ради Олексій Авраменко. В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні депутати обласної ради Микола Яськов і Андрій Мельник, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представники районних ЗМІ.

На початку засідання присутні в залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих на сході України захисників. Перед депутатським корпусом прозвітував про виконання делегованих районної радою повноважень голова райдержадміністрації Микола Підболячний. Співдоповідачами голови райдержадміністрації були: заступник головного лікаря Тульчинської ЦРЛ Любов Савишена і Кинашівський сільський голова Оксана Баленко.

Далі депутати розглянули ще 25 питань порядку денного, які стосувалися Програми вдосконалення надання адміністративних послуг центром надання адміністративних послуг райдержадміністрації, внесення змін до: Програми економічного і соціального розвитку Тульчинського району на 2017 рік; районної Програми «Майбутнє Тульчинщини в збереженні здоров’я громадян на 2016 – 2020 роки»; районної програми військово-патріотичного виховання, підготовки молоді до військової служби, рекламування та пропагування військової служби за контрактом в Збройних Силах України, мобілізації населення та зміцнення територіальної оборони на період з 2016 по 2018 роки; районної комплексної програми «Турбота на 2016 – 2020 роки» та ін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь