ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт голови районної державної адміністрації про здійснення делегованих районною радою повноважень

Дата: 19.09.2019 16:14
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

19 вересня 2019 року під головуванням заступника голови районної ради Н. І. Григорьєвої відбулось засідання чергової 32 сесії районної ради 7 скликання.
В роботі сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації О.Боровський, керівник апарату райдержадміністрації Т.Найда, керівники районних управлінь, відділів та служб району, голови ОТГ, сільські, селищні голови.
Серед 17 питань, що були внесені до порядку денного слухалось питання «Про звіт голови районної державної адміністрації про здійснення делегованих районною радою повноважень», Зі звітом виступила керівник апарату райдержадміністрації, депутат районної ради Т.М. Найда, детально ознайомивши депутатів та запрошених із роботою галузей промисловості та сільського господарства, медицини, освіти, культури, спорту тощо.
В обговоренні даного питання взяв участь В.Г.Марцинюк, голова постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та етики, гласності та взаємодії з органами місцевого самоврядування, який звернув увагу керівництва райдержадміністрації та відділу освіти, молоді і спорту на проблемні питання з підвезенням учнів Заорененського ЗЗСО та дошкільнят з с.Василівка до с.Заозерне.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь