ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт про податкові пільги – помилкам не місце

Дата: 25.12.2013 10:34
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Згідно із положеннями статті 30 Податкового кодексу України суб'єкти господарювання обліковують суму податків і зборів, які не сплачені до бюджету у зв'язку з отриманням податкових пільг, та звітують про такі суми за місцем своєї податкової реєстрації.
Форма та Правила складання звіту по пільгам затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 року N 1233.
Особливу увагу при формуванні звіту платникам слід звернути на правильність заповнення деяких граф звітної форми.
Отже, у графах "Код податку, збору" та "Найменування податку, збору" – інформація надається відповідно до бюджетної класифікації;
у графах "Код пільги згідно з довідником пільг" та "Найменування податкової пільги" – слід вказати зазначені показники за кожним видом податкових пільг відповідно до затвердженого Міністерством доходів і зборів України довідника пільг. Наразі актуальним є лист Міністерства доходів і зборів України від 27.06.2013р., яким затверджено Довідник № 66/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету станом на 01.07.2013р.
у підграфах "усього" та "в тому числі з державного бюджету" графи "Сума податкових пільг" – необхідно правильно відображати розподіл обсягу пільг за платежами, що здійснені до зведеного чи державного бюджетів.
Сформована на підставі обліку звітність про суми податкових пільг подається в ДПІ щоквартально, на протязі 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового періоду. У разі коли суб'єкт господарювання пільгами не користується, звіт не подається.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь