ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
20 Червня, 2013 р., 16:14
Платники податків, які звітують до органу ДПС в електронному вигляді, повинні подати декларацію не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає граничний термін подання звітності. Нагадуємо, що органи ДПС приймають податкову звітність з 9.00 до 18.00 щоденно, крім вихідних, святкових і неробочих днів. При цьому, в останній день граничного строку подання податкової звітності в електронній формі звітність приймається до останньої години. Тобто, до 24.00 дня, у якому спливає такий граничний строк. У разі отримання звітності в електронному вигляді орган ДПС надсилає платнику дві квитанції. Перша квитанція є підтвердженням того, що податкові документи передано до органу ДПС. Ця квитанція надсилається на ту електронну адресу, з якої надійшла звітність від платника. Другий примірник першої квитанції в електронному вигляді зберігається в органі ДПС. Водночас, якщо перша квитанція не надійшла на електронну адресу платника, то податковий документ вважається неодержаним. Друга квитанція є підтвердженням прийняття документів платника до бази даних ДПС в електронному вигляді у текстовому форматі. У ній зазначаються: - реквізити прийнятого документа в електронній формі; - відповідність звітності затвердженому формату (стандарту) електронного документа; - результати перевірки електронного цифрового підпису (ЕЦП); - інформація про платника податків; - дата та час приймання, реєстраційний номер; - податковий період, за який подається звітність та дані про відправника квитанції. На цю квитанцію накладається ЕЦП органу ДПС, здійснюється її шифрування та надсилання платнику засобами телекомунікаційного зв’язку. Другий примірник такої квитанції також зберігається в електронному вигляді в органі ДПС. Звертаємо вашу увагу на те, що отримані платником електронні квитанції повинні зберігатися протягом 1095 днів з дня подання податкової звітності. Порядок подання податкової звітності в електронному вигляді регламентований Інструкцією з підготовки і подання податкових документів в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв'язку, затвердженою Наказом ДПА України від 10.04.2008 №233.
 
20 Червня, 2013 р., 16:08
Якщо Ви плануєте відпустку за кордоном, то слід пам’ятати, які речі громадян вважаються особистими при перетині кордону. Серед основного до особистих речей відповідно до законодавства віднесено: - товари особистої гігієни та індивідуальні косметичні засоби у кількості, що забезпечує потреби однієї особи на період поїздки; - одяг, білизна, взуття, що мають суто особистий характер, призначені виключно для власного користування і мають ознаки таких, що були у користуванні; - особисті прикраси, у тому числі з дорогоцінних металів та каміння, що мають ознаки таких, що були в користуванні; - один фотоапарат, одна кіно- або відеокамера разом з обґрунтованою кількістю фото-, відео-, кіноплівок та додаткового приладдя; - стільникові (мобільні) телефони у кількості не більше двох штук, пейджери; - переносні персональні комп’ютери у кількості не більше двох штук і периферійне обладнання та приладдя до них; флеш-карти у кількості не більше трьох штук; - калькулятори, електронні книжки у кількості не більше двох штук; - індивідуальні вироби медичного призначення для забезпечення життєдіяльності людини та контролю за її станом з ознаками таких, що були в користуванні; - лікарські засоби, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України в порядку та обсягах, визначених Кабінетом Міністрів України; - 0,5 літра туалетної води та/або 100 грамів парфумів; - спортивне спорядження - велосипед, вудка рибальська, комплект альпіністського спорядження, комплект спорядження для підводного плавання, комплект лиж, комплект тенісних ракеток, дошка для серфінгу, віндсерфінгу, комплект спорядження для гольфу, інше аналогічне спорядження, призначене для використання однією особою; - інші товари, призначені для забезпечення повсякденних потреб громадянина, перелік і гранична кількість яких визначаються законами України. Міністерство доходів і зборів України звертає увагу, що особисті речі, які переміщуються (пересилаються) громадянами через кордон України, декларуються усно, або, за бажанням власника чи на вимогу митного органу, письмово. Такі речі не оподатковуються митними платежами та звільняються від подання документів, що видаються державними органами для здійснення митного контролю та митного оформлення товарів, а також від застосування до них видів державного контролю. Нагадаємо, що види державного контролю визначені частиною першою статті 319 Митного кодексу України. Повний перелік особистих речей викладено у статті 370 цього Кодексу.
 
20 Червня, 2013 р., 16:02
У світі загальне число біженців у 2012 році перевищило 7,6 млн. осіб, повідомляється в доповіді офісу Верховного комісара ООН у справах біженців (UNHCR). Це найвищий показник з 1994 року. Згідно доповіді, 55 % всіх біженців – це переселенці з Афганістану, Сомалі, Іраку, Судану і Сирії. 81 % всіх біженців приймають на своїй території країни, що розвиваються. Ситуацію в Україні з біженцями відображено у щорічному посланні Президента України до Верховної Ради України. Зокрема, там повідомляється, що більшість нелегалів, яких затримують в Україні, – це громадяни Російської Федерації. Водночас, Президент України В.Янукович оцінює кількість українських трудових мігрантів за кордонами України в 2,5 – 3 млн. осіб. Глава держави вважає, що однією із найгостріших проблем, пов’язаних з трудовою міграцією, є відсутність належного соціального захисту працівників – мігрантів. Районна державна адміністрація інформує, що в поточному році проводяться заходи на виконання розпорядження Кабінету міністрів України № 605 від 22.08.2012 року «Про затвердження плану заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство на період до 2020 року». Звернень щодо надання притулку, захисту біженців та осіб, які потребують додаткового захисту у 2012-2013 роках не надходило.
 
20 Червня, 2013 р., 09:31
Одним із основних напрямків роботи працівників по забезпеченню доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян є виконання вимог Закону України «Про звернення громадян». В основі цієї роботи, перш за все, лежить уважне ставлення до вирішення проблем, з якими звертаються громадяни до відділення Міндоходів в районі, а також постійний аналіз, узагальнення усних і письмових звернень. З початку поточного року на особисті прийоми до посадових осіб відділення Міндоходів в Тульчинському районі звернулося 22 особи. Основними питаннями, що порушували громадяни на особистому прийомі були питання оподаткування доходів фізичних осіб (єдиний податок) - 2, податок на прибуток – 1, місцеві податки і збори (плата за воду, плата за землю) - 2, питання використання РРО та КОРРО – 2, питання контрольно-перевірочної роботи – 3, податок на додану вартість-1, ПДФО–5, патентування деяких видів підприємницької діяльності -1, реєстрація та облік платників податків – 1, номери облікових карток фізичних осіб - 2, ліцензування певних видів господарської діяльності – 1, подання податкової звітності - 1. Своє право на звернення громадяни можуть реалізувати, звернувшись до посадових осіб під час проведення сеансів телефонного зв’язку «гаряча лінія». Під час проведення останньої прямої телефонної лінії надійшло 8 дзвінків, що належали до компетенції органів Міндоходів. Шановні громадяни! У Центрі обслуговування платників податків за адресою: м.Тульчин, вул. Леніна, буд.51, діє приймальня громадян, де згідно із затвердженим графіком, в установлені дні та години, проводяться особисті прийоми громадян, посадовими особами відділення з питань, що входять до компетенції органів Міністерства доходів і зборів.
 
18 Червня, 2013 р., 12:56
Відповідно до листа губернатора Курської області від 14.05.2013 року №01-08/366 щодо XIII міжрегіональної універсальної оптово-роздрібної ярмарки «Курская Коренская ярмарка – 2013 г.» інформуємо. З 4 по 7 липня 2013 року в м. Свобода Золотухинського району Курської області Російської Федерації відбуватиметься XIII міжрегіональної універсальної оптово-роздрібної ярмарки «Курская Коренская ярмарка – 2013 г.». В зазначеній ярмарці традиційно приймають участь представники міністерств і відомств Російської Федерації, дипломатичних місій країн ближнього і дальнього зарубіжжя, офіційних делегацій, бізнесу регіонів Російської Федерації та зарубіжних країн. В цьому році в рамках ярмарки відбудуться наступні заходи: Хресний хід з іконою Божої Матері «Знамение»; ІІ Середньоросійський економічний форум; Засідання Ради при повноважному представнику Президента Російської Федерації в ЦФО; ІІ Євразійський форум овочеводів за участі представників Євразійської економічної комісії. З умовами участі та програмою проведення ярмарку та російськогоійського економічного форума можна дізнатись на сайтах: www.kurskyarmarka.ru та www.sef-kursk.ru.
 
18 Червня, 2013 р., 09:11
13 червня 2013 року в м. Тульчині на базі районного інформаційно – навчально –методичного кабінету охорони праці за фінансової підтримки ОБСЄ в межах реалізації проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи щодо протидії торгівлі людьми у Вінницькій області» був проведений навчальний тренінг для фахівців, які працюють у сфері попередження та протидії торгівлі людьми Тульчинського та Крижопільського районів. Учасники тренінгу - представники управління соціального захисту населення райдержадміністрації, служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти, районного центру зайнятості, заступники навчальних закладів з виховної роботи, медичні працівники, фахівці територіального підрозділу ДМС. Присутні активно пропрацювали весь день - тренінг пройшов пізнавально: анкетування, бесіди, робота в командах та індивідуально. Отримувати від тренерів теоретичні та практичні знання з даної тематики виявилося надзвичайно цікаво і весело. Тульчинці і гості з Крижопільського району залишилися задоволеними, отримали багато знань і позитивних емоцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь