ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2023 р., 08:09
У другий день візиту до Держави Ізраїль дружина Президента України Олена Зеленська відвідала «Яд Вашем» – Меморіальний комплекс історії Голокосту в Єрусалимі, заснований 1953 року з метою увічнення пам’яті євреїв – жертв нацизму.
21 Червня, 2023 р., 08:05
Сьогодні, в рамках програми, ініційованої Начальником ОВА Сергієм Борзовим, його Перший заступник Наталя Заболотна зустрілася з сім‘ями Захисників та Захисниць у Вапнярській, Томашпільській та Шпиківській громадах Тульчинського району.
20 Червня, 2023 р., 16:36
Хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, але не знаєте, з чого почати? Переходьте на Гід з державних послуг.
20 Червня, 2023 р., 16:34
Як повідомили у Департаменті охорони здоров'я та реабілітації ОВА, 19 центрів первинної медико-санітарної допомоги уже мають новий пакет НСЗУ «Супровід та лікування дорослих та дітей з психічними розладами на первинному рівні медичної допомоги». Сімейні лікарі долучилися до сертифікованої програми mhGAP й пройшли відповідне навчання з надання первинної психологічної допомоги.
20 Червня, 2023 р., 16:33
Не побачить нашої Перемоги над лютим ворогом ще один військовослужбовець Тульчинської громади – Ковтун Тимофій Алікович, 18 січня 1993 року народження, житель с.Крищенці.
20 Червня, 2023 р., 12:22
Для підтримки українців, постраждалих внаслідок підриву греблі  Каховської ГЕС, з державного бюджету виділено понад 564 млн гривень на виплату одноразової матеріальної грошової допомоги.
20 Червня, 2023 р., 11:40
Начальник ОВА Сергій Борзов разом із керівником Вінницького об'єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки ЗСУ, полковником Романом Потерлевичем зустрілись з військовослужбовцями та їх родинами.
20 Червня, 2023 р., 10:39
Не одне життя забрала війна. На жаль, ще не одне забере. Ми завжди сподіваємося на краще, але важко дивитися на те, як Україна втрачає своїх найкращих синів. Осиротіла ще одна українська родина. Янголом неба став Жабрицький Іван Миколайович, 19 липня 2001 року народження, житель с.Клебань Тульчинської громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь