ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошується конкурсний відбір регіональних координаторів з питань соціальної підтримки населення

Дата: 14.03.2018 15:27
Кількість переглядів: 208

Мінсоцполітики в рамках Угоди про позику №8404-UA між Україною та МБРР від 9 липня 2014 року здійснює модернізацію системи соціальної підтримки населення України.
Угодою, серед інших заходів, передбачено протягом березня – липня 2018 року здійснення перевірки 80% особових справ осіб, які отримують допомогу згідно Закону України ,,Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”.
Супровід перевірки в усіх регіонах України здійснюватиме Консорціум у складі: MaksTravel D.O.O., ПАТ „Інформаційно-аналітична агенція „Статінформконсалтинг”, ГО „Український центр соціальних реформ”, ТОВ „Еко прес”, ТОВ „Інтел-Консалт ЛТД”, GEA Strategy&Consulting S. A. Консультантом (далі – Консорціум), який надає Мінсоцполітики послуги з розробки та запровадження механізмів контролю під час надання соціальної підтримки (договір № QCBS-B2).
З метою забезпечення ефективного супроводу перевірки Консорціум здійснює конкурсний відбір регіональних координаторів.
Регіональні координатори надаватимуть консультаційну та технічну підтримку соціальним інспекторам місцевих органів соціального захисту населення у проведенні перевірки особових справ, а також забезпечуватимуть внесення результатів перевірки до автоматизованих баз даних.
Передбачається, що регіональні координатори будуть працювати в період з березня по липень 2018 року. У разі ефективної роботи координатори можуть бути залучені до проведення інших заходів, які здійснюватимуться в рамках договору.
За додатковою інформацією щодо завдання можна звертатися до представників Консорціуму Таїсії Булах (тел. +38 050 353 15 48) та Наталії Левковської (тел. +38 098 219 83 43) або на електронну адресу: bulah.t@gmail.com; nata@statinform.com
Резюме має бути надіслано до 20 березня 2018 року на електронну адресу: bulah.t@gmail.com; nata@statinform.com.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь