ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Травня, 2022 р., 08:11
Володимир Зеленський: вірю, що незабаром українці й поляки зберуться за одним великим столом, щоб розділити між собою хліб. Розділити між собою відчуття миру. Розділити смак перемоги. І виголосити тост за вашу й нашу свободу. Без вільної України не може бути вільної Польщі. Історики сперечаються, хто був автором цієї фрази. Ми вирішили цей спір. Це воля українського й польського народів.
23 Травня, 2022 р., 08:10
Верховна Рада України затвердила відповідний акт про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» (реєстр. № 7389).
23 Травня, 2022 р., 08:08
 «Нам не пощастило із сусідом, який доводить «братерство» ракетами й терором. Та надзвичайно пощастило з іншим сусідом – Польщею, яка стала Україні найближчим другом не лише географічно.Польща прихистила майже три мільйони українців, дала їм не тільки тимчасові оселі, а й постійне піклування, безкоштовну медицину та освіту. Ми повернемося, бо кращого за дім немає нічого. І обов’язково запросимо поляків у гості, щоб віддячити їм за більше, ніж гостинність – за справжню відсутність кордонів», – зазначила Перша леді України.
22 Травня, 2022 р., 09:05
Київщина, Харківщина, Херсонщина, Миколаїв Чернігів, Суми, Краматорськ, Маріуполь, Донецьк –  така неповна географія переселенців, які покинули за час війни власні домівки і знайшли житло і турботу в Тульчинській громаді.
21 Травня, 2022 р., 12:50
Сьогодні, 21 травня, з обласного гуманітарного штабу до Шпиківської ТГ Тульчинського району доставлено гуманітарний вантаж необхідних для ВПО речей – 10 палет продуктів харчування, засобів гігієни, одягу та взуття. Доставлено все, що замовляла громада онлайн.
21 Травня, 2022 р., 12:15
За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова, його Перший заступник Наталя Заболотна та заступник Андрій Кавунець доставили сьогодні з обласного гуманітарного штабу до Томашпільської громади гуманітарний вантаж для ВПО - дві вантажівки допомоги. Це продуктові набори, сформовані штабом ОВА, завдяки міжнародним фондам та державній допомозі з Національного гуманітарного штабу по лінії Офісу Президента. Один такий набір включає 10-12 кг найнеобхідніших продуктів харчування – м’ясні, рибні та овочеві консерви, борошно, крупи, печиво, сухе або згущене молоко, томатну пасту тощо.
21 Травня, 2022 р., 09:02
«Сьогоднішній день у нашій державі має подвійне значення. Це День науки. І День Європи. Я вітаю наших науковців, які попри всі труднощі працюють заради того, щоб Україна зберегла й розвинула свій науковий потенціал.
21 Травня, 2022 р., 08:03
Європа починається не за кордоном нашої держави — вона починається у серці кожного українця. Ми є членами європейської спільноти. Україна є центром і серцем Європи. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь