ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
20 Травня, 2013 р., 13:10
До відома керівників підприємств
18 Травня, 2013 р., 07:50
На виконання наказу Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації №246 від 12 квітня 2013 року та з метою відродження народних традицій, естетичного розвитку і виховання дітей дошкільного віку, збагачення їх духовного світу 14 травня 2013 року відбувся районний конкурс «Колискова пісня» серед дошкільних навчальних закладів району. У рамках районного конкурсу кращими були педагогічні колективи ДНЗ №5, №2 міста Тульчина, №2 смт.Кирнасівки та ДНЗ сіл Нестерварки та Клебані. Журі одноголосно віддали перемогу тріо «Калинонька», у виконанні якого найбільш професійно прозвучала народна пісня «Ой, ходить сон» в обробці Миколи Леонтовича. Так як конкурс проводиться в рамках заходів, присвячених Року дитячої творчості в Україні, вокальний колектив «Калинонька» представлятиме Тульчинський район 30 травня 2013 року на обласній сцені.
 
16 Травня, 2013 р., 10:39
ДПІ у Тульчинському районі звертає увагу платників податків, які працюють на першій та другій групах спрощеної системи оподаткування та не використовують найману працю. Така категорія підприємців звільняються від сплати єдиного податку на час відпустки, або хвороби протягом одного календарного місяця. Цим правом підприємці можуть скористатися один раз на рік. Для цього вони повинні мати підтверджену копію листка непрацездатності. Така інформація подається за заявою у довільній формі. Щоб уникнути порушення терміну сплати авансових платежів до бюджету, податківці рекомендують подавати заяву про відпустку до її початку, а щодо втрати працездатності – одразу після закінчення лікарняного. Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПІ у Тульчинському районі
 
16 Травня, 2013 р., 10:33
Міндоходів України нагадує, що з 27.03.13 р. набули чинності зміни до деяких постанов КМУ з питань соціального захисту населення: Порядку підтвердження наявного трудового стажу для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або відповідних записів у ній; Порядку обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов`язковим державним соціальним страхуванням; Порядку призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги. Даними змінами зменшується кількість документів, що вимагаються органами державної влади для оформлення пенсій та соціальних виплат. Зокрема, скасовується необхідність отримання громадянами в податкових органах довідок про те, що особа не перебуває на обліку як фізична особа-підприємець, та про відсутність даних про доходи цієї особи, які були необхідні для призначення (перерахування) пенсій та отримання соціальних виплат. (Лист Міндоходів України від 08.04.13 р. № 487/7/99-9918-17.)
16 Травня, 2013 р., 10:27
Користувачам РРО: з 1 липня за неподання звітності в електронному вигляді накладатиметься штраф

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь