ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
30 Травня, 2013 р., 10:55
Департамент регіонального економічного розвитку облдержадміністрації доводить до вашого відома, що 12 червня 2013 року о 12:00 год. відбудеться міжнародна конференція «Співробітництво підприємств в рамках LCOI System. Можливості інвестиції в Польщі і Європейському союзі». Міжнародну конференцію, яка відбудеться за адресою вул. Соборна 68, м.Вінниця (експоцентр Торгово-Промислової Палати, 2-й поверх, конференц-зал), організовує Товариство „Lokalna Grupa Dzia?ania – Wokó? ?ysej Góry”, «Lokalne Centra Obs?ugi Inwestora Eastern Europen Gateway», «Місцеві Центри Обслуговування Інвестора Східно-Європейська Брама». Прес-анонс та додаткова інформація про конференцію додаються. Додатки: ARTYKUL_winnica_1
 
30 Травня, 2013 р., 09:12
Міндоходів роз’яснило питання щодо надання інформації про нарахування (утримання) ПДФО з доходів у вигляді зарплати. Відповідно до ПК органи ДПС в межах своїх повноважень проводять камеральні та документальні (планові та позапланові) перевірки платників податків. Камеральна перевірка проводиться посадовими особами органу ДПС без будь-якого спеціального рішення керівника такого органу. Зазначеній перевірці підлягає вся податкова звітність суцільним порядком. (Лист Міндоходів від 10.04.13 р. № 111/4/99-99-17-01-02-10.)
 
30 Травня, 2013 р., 09:10
Відповідно до ПК роботодавець платника податку зобов`язаний здійснювати перерахунок суми доходів, нарахованих такому платнику податку у вигляді зарплати, а також суми наданої ПСП у таких випадках:
 
24 Травня, 2013 р., 17:01
Традиційно ми відзначаємо 24 травня День слов’янської писемності і культури. Цей день присвячений пам’яті братів святих Кирила (Костянтина) і Мефодія. Болгарські просвітителі принесли на слов’янську землю писемність, створивши першу слов’янську азбуку – кирилицю. Православна церква оголосила їх святими чудотворцями. З плином часу слов’янська сім’я народів виросла у три потужні гілки, з яких східна – це українці, білоруси і росіяни, західна – поляки, словаки і чехи, південна – болгари, серби, хорвати, чорногорці, боснійці. Внесок перелічених щойно народів у скарбницю досягнень світової спільноти за багато століть неоціненно великий. Цьогоріч маємо унікальну паралель зі ще однією непересічною подією, адже 28 липня на державному рівні відзначаємо 1025-річчя хрещення Київської Русі. Історичному ювілею присвячено два нових Укази Президента України Віктора Януковича: від 21 січня № 34 «Питання організації та проведення заходів з відзначення В Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі», від 28 лютого № 112 «Про Координаційний штаб з питань безпеки та правопорядку під час підготовки і відзначення в Україні 1025-річчя хрещення Київської Русі». Справа у тому, що саме Кирило і Мефодій сприяли християнізації чехів і болгар у 863 – 864 роках, а поляки і ми (русичі) охрестилися дещо пізніше: Польща у 966 році з Риму, Київська Русь – у 988 році з Візантії. Отже, християнство принесло на наші землі високу на той час культуру, яку ми маємо дбайливо підтримувати і розвивати на сучасному етапі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь