ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Квітня, 2022 р., 08:19
«Те, як міцно тримаються наші Збройні Сили, як сміливо захищається увесь наш народ, демонструє, що все ж таки в глобальних рейтингах українська армія вже давно заслуговує бути вище від російської. Якби ми отримали доступ до всієї тієї зброї, якої потребуємо, яка є в наших партнерів і яка зіставна зі зброєю, яку використовує Росія, ми б уже завершили цю війну. Ми б уже повернули мир і звільнили нашу територію. Бо перевага українських військових у тактиці та в мудрості цілком очевидна». Звернення Володимира Зеленського за підсумками 55-го дня війни.
19 Квітня, 2022 р., 16:23
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі воїнів нагороджено:
19 Квітня, 2022 р., 12:55
Цієї неділі, 24 квітня, християни східного обряду величають Воскресіння Ісуса Христа.
19 Квітня, 2022 р., 10:06
У весняний період (період інтенсивного застосування пестицидів у сільському господарстві) збільшується кількість звернень до лікувальних закладів зі скаргами про погіршення здоров’я через отруєння пестицидами. Отруєння різного ступеня важкості є наслідком ігнорування елементарних вимог безпеки при застосуванні підприємствами, фермерами, власниками присадибних ділянок пестицидів та порушення вимог щодо інформування населення, зокрема бджолярів, про плани застосування хімічних засобів.     
19 Квітня, 2022 р., 09:29
Укрзалізниця призначає на сьогодні, 19 квітня, два евакуаційні поїзди з Луганщини та Донеччини:
19 Квітня, 2022 р., 09:13
«Будемо захищатися. Будемо боротися. Нічого українського не віддамо, а чужого нам не треба. Я вдячний усім нашим бійцям, усім нашим героїчним містам на Донбасі, Маріуполю, а також містам Харківщини, які тримаються. Які захищають долю всієї України, стримуючи сили загарбників. Рубіжне, Попасна, Золоте, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Краматорськ та всі-всі, які протягом усіх цих років і назавжди – з Україною». Звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 54-го дня війни.
19 Квітня, 2022 р., 09:00
09:00  19.04.2022  Не забудемо! Не пробачимо!
18 Квітня, 2022 р., 16:44
25 квітня, 2 травня та 9 травня будуть робочими днями, які оплачуватимуться у звичайному порядку. Про це повідомляє Державна служба України з питань праці.
18 Квітня, 2022 р., 15:45
Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО ? ви є потенційним учасником вступних іспитів до закладів вищої освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь