ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Квітня, 2022 р., 15:47
Шановні мешканці Донецької та Луганської областей, якщо ви чи ваші близькі стали свідками (потерпілими) від злочинної діяльності окупаційних військ збройних сил російської федерації aбo підконтрольних їм терористичних організацій «л/днр» та бажаєте надати свідчення з приводу вказаних обставин просимо вас звертатись через можливості месенджерів «WhatsApp», «Viber», «Telegram» та «Signal»:
12 Квітня, 2022 р., 15:07
«Окупанти впевнені в безкарності. Впевнені, що зможуть зробити так, що світ їм це забуде. Що Європа їм це забуде, або від претензій Європи можна буде просто відмахнутися. У них проста, звичайна логіка. Мовляв, усім треба торгувати. Всім потрібна нафта. Всім потрібен газ. Всі захочуть користуватися російською територією для транзиту своїх товарів. Всі захочуть користуватися російським ринком, великим ринком. Саме так думають у Москві. Звісно, якби всі у Європі були такими ж принциповими й так само поважали б цінності Європи, як ви у Литві, (і ми пишаємось вами), то я впевнений, що російське керівництво точно не могло б сподіватися, що їм усе зійде з рук. Можливо, і війни цієї не було б». Володимир Зеленський звернувся до народу й політиків Литви.
12 Квітня, 2022 р., 13:53
12 квітня. Як повідомляють фахівці Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб відхилень від норми не зафіксовано у жодному районі.
12 Квітня, 2022 р., 13:50
Урядова “гаряча лінія” - 15-45
12 Квітня, 2022 р., 11:58
Як допомогти мешканцям та внутрішньопереміщеним особам дізнатись про надання медичної допомоги та роботу медичної системи у воєнний період? Найпростіший спосіб - зателефонувати у контакт-центр НСЗУ за номером 16-77. Всі дзвінки безоплатні. Оператори відповідають на дзвінки з 9:00 до 18:00 в робочі дні (у п’ятницю до 16:45). В інший час спрацьовує автовідповідач, який може надати відповіді на більшість питань.
12 Квітня, 2022 р., 11:08
Російський агресор забрав життя Мельниченка Дмитра Вікторовича, 16.12.1987 року народження, жителя с.Жабокрич Крижопільської громади.
12 Квітня, 2022 р., 11:04
На виконання доручення Офісу Президента України щодо підтримки населення областей нашої країни, де відбуваються бойові дії, Вінницька обласна військова адміністрація на минулому тижні розпочала роботу по формуванню продовольчих наборів для населення міста Київ.
12 Квітня, 2022 р., 09:54
За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі воїнів нагороджено
12 Квітня, 2022 р., 09:49
12 квітня 2022 року погоджено 9 гуманітарних коридорів:З Маріуполя до Запоріжжя на власному транспорті.Бердянськ – Запоріжжя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь